Megérkezett az Asus lemezfeliratozó DVD-írója

Régóta nem érkezett hír az Asus optikai egységekből álló termékkínálatának megújulásáról, a vállalat azonban nemrégiben megtörte a jeget; a legtöbb régióban ezekben a hetekben válik elérhetővé a vállalat vadonatúj, DRW-1612BL típusjelzésű DVD-írója, mely az Asus portfóliójában először kínál lemezfeliratozást, és akár 12-szeres tempójú DVD-RAM írást.

 

Asus DRW-1612BL
Médium Írás
DVD+R 16x
DVD-R 16x
DVD+R DL 8x
DVD-R DL 8x
DVD+RW 8x
DVD-RW 6x
DVD-RAM 12x
CD-R 48x
CD-RW 32x

Az Asus a HP által bevezetett LightSribe lemezfeliratozó eljárás mellé szegődött, így a DRW-1612BL a megfelelő írószoftverrel a speciálisan erre a célra kialakított nyersanyagokra képes grafikákat és szövegeket rajzolni. Az író mindemellett gyors tempóban írja meg a létező összes DVD-formátumot, beleértve a Class1 rendszerű DVD-RAM-okat, melyekre akár 12-szeres tempóval is képes adatot rögzíteni.

A DRW-1612BL mindezek mellett az Asus számos hangzatos, a megírt nyersanyag minőségét javító technológiájával is rendelkezik, beleértve a FlextraLink, FlextraSpeed és DDSSII eljárásokat. A három színben kapható író dobozos változatához egy LightScribe lemezt is mellékel a gyártó, így a vásárlók azonnal kipróbálhatják a készülék lemezfeliratozó képességeit.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés