Hirdetés

Mini-ITX méretű ASUS ROG Strix alaplap érkezik a Ryzenhez

Egy svéd online áruház, az Inet szivárogtatta ki az információkat az ASUS legújabb, megjelenés előtt álló, ROG Strix családba érkező Mini-ITX-es, Socket AM4-es alaplapjáról, mely a foglalatából kifolyólag a Ryzen processzorok fogadására alkalmas. A B350-I-Gaming jelzést viselő deszka – ahogy nevében is benne van – a B350 vezérlőhídra épül, és ahogy a fotókon jól látható, két darab normál méretű DDR4 DIMM foglalatot, valamint egy darab x16-os PCI Express 3.0-s foglalatot tartogat a jövőbeli vásárlónak – előbbi 32 GB RAM-ra lesz elegendő.


[+]

Ezenfelül az alaplaphoz kapcsolható még négy darab 6 Gbps-os SATA adattároló és két M.2 foglalatos SSD, valamint helyet kap rajta a Gigabit Ethernet és a Wi-Fi modul. Nem kell lemondani az integrált nyolccsatornás SupremeFX fantázianevű HD audiokodekről sem, továbbá a hátoldalon négy USB 3.1 Gen 1 és két USB 3.1 Gen 2 portot, valamint az előlapra kivezethető USB aljzatok számára is találunk csatlakozósort. Mivel Strix lapról van szó, az RGB LED világítást sem hanyagolják, jól láthatóan az M.2 foglalat takarólemezén lesz egy világító embléma, illetve a hátlapra kerülhet a derengést adó többi LED – és ide a rozsdás bökőt, hogy ez Aura Sync kompatibilis lesz.


[+]

Az ASUS egyelőre nem nyilatkozott az ügyben, de nem tagadják az alaplap létezését, sőt annyit elárultak, hogy itthon is elérhető lesz, de az árazás még nem tiszta – nagyjából 230-250 dollár közötti árazásra van kilátás.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés