Hirdetés

Mit akar az Intel?!

Az Intel-ről ugyan legtöbbször CPU-s kontextusban hallani, de nem árt tudni, hogy a vállalkozás nem csak processzorokról és chipset-ekről szól.

Olyannyira nem, hogy létezik pl. az Intel-nek kockázati tőke befektető egysége is: ha jól emlékszünk, még az Index-szel egy lapon is volt szerencsénk olvasni róla.. Másrészt rendszeresen be- és felvásárol kisebb-nagyobb cégeket, amely tranzakciókról akár hallani is lehet.

Hogy a nemrég több EU-tagállamban levezényelt közvéleménykutatás eredményeivel mit szándékszik kezdeni a proci-mogul, nem tudni, olyannyira nem, hogy a feltett kérdések alapján az ember hirtelen nem is tudja, mit gondoljon..

A kérdőív kérdéseinek felidézése helyett inkább a kapott válaszoknál időznénk kicsit.

Az eredmények tanúsága szerint a megkérdezettek 22%-ának nincs túl sok kedve karácsonykor főzőcskézni, és ők kifejezetten örülnének, ha mindezen nyűgöt a PC-jükre srófolhatnók.. :)

A válaszadók 25%-a minden további nélkül a PC-jére bízná az ajándékok becsomagolását, és ők azok, akik örömmel vennék, ha a kapott ajándék utáni mosolygást is megspórolhatnák! 13% pedig odáig ment, hogy szerintük sokkalta praktikusabb lenne, ha az ünnepek alatti családi összezöttyenéseket is kiadhatnák a PC-jüknek..

Képzeljük csak el: a nagyasztal körül 2-3 laptop, 1 palm, és néhány desktop gép épp az ünnep fontosságáról, és a szeretet mint olyan megkerülhetetlenségéről disputál.. :))

Nos, mindez nem vicc.

A felmérés tanúsága egyértelmű: az emberek (bárhol is legyünk..) roppant hülye kérdésekre is készséggel válaszolnak, ez tehát nem honi specialitás..

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Hirdetés