Hirdetés

Méretes és jó árú 4K monitor az iiyama portájáról

A megjelenítő VA panellel szerelt mivolta miatt jó ajánlat lehet azok számára, akik az IPS-eknél mélyebb feketékre vágynak.

A Prolite XB3288UHSU-B1 személyében az iiyama legújabb monitorját tisztelhetjük, amely leginkább 399 angol fontos árával fogja magára felhívni a figyelmét. Ennyi pénzért egy 31,5 hüvelykes, 4K felbontású VA panelt kapunk, amely matt bevonattal rendelkezik, utóbbi tulajdonság némiképp javít a mindössze 300 nites fényerőből következő visszafogott nappali láthatóságból.


[+]

A monitor színcsatornánként 10 bites színmélységgel bír és 95 százalékban fedi le az NTSC színteret, képfrissítési rátája pedig 60 Hz, ami nem jó, de nem is tragikus. Adott a HDR és FreeSync támogatása, valamint a pivot állás kivételével minden lehetséges módon személyre szabható talpazat, igény esetén pedig a falra szerelés is megoldható, köszönhetően a 100x100 milliméteres VESA furatoknak. A csatlakozók között találunk két HDMI 2.0b és egy DisplayPort 1.2 bemenetet, egy 3,5 milliméteres jack kimenetet és kettő darab USB 3.0 kaput.


[+]

Az újdonság először az Egyesült Királyság területén lesz megvásárolható a már említett 399 fontos árért cserébe, a pontos dátumot azonban egyelőre még homály fedi.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés