Hirdetés

10 bites 4K monitor az AOC gyártósorairól

Az U2790PQU-t elsősorban tartalomgyártóknak ajánlja a cég.

Az AOC lerántotta a leplet legújabb kijelzőjéről, a 3840 x 2160 pixeles felbontású, 27 hüvelykes U2790PQU-ról. A három oldalon is igen vékony kávákkal operáló megjelenítő csatornánként 10 bites színmélységű IPS panelt kapott, amelynek 60 Hz-es képfrissítési rátája, illetve 5 ezredmásodperces válaszideje játékra talán annyira nem, munkára viszont annál inkább alkalmassá teszi.


[+]

A fényerő maximális értéke 350 nit, míg a statikus kontrasztarány az IPS kijelzőknél megszokott módon 1000:1. A csökkentett kék fény kibocsátással működő újdonság „gunmetal” színű talpazata állítható magasságú, a konfigurálhatósági opciók közül pedig nem maradhatott ki a döntés, a forgatás és a pivot mód lehetősége sem, de ha ez a rugalmasság sem lenne elég, a 100 milliméteres VESA konzolokkal való kompatibilitásnak köszönhetően bármikor le is cserélhetjük ezt az egységet.


[+]

A hátoldalon minden, a modern hétköznapokban szükséges csatlakozót megtalálunk, ide tartozik az egy-egy HDMI 2.0, HDMI 1.4 és DisplayPort 1.2 bemenet, a dupla USB 3.0-s port, valamint a 3,5 milliméteres jack kimenet, utóbbi helyett használhatjuk a két darab, egyenként 2 W teljesítményű hangszórót is a hang megszólaltatására.


[+]

Az AOC U2790PQU még a hónap folyamán a boltok polcaira kerül, a várható fogyasztói ára 299 angol font lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés