Nagyon olcsó lesz a Nintendo Wii

A Nintendo Wii U startja már nagyon közel van, de ahogy az lenni szokott az új generációs konzol nem végzi ki azonnal az elődjét, így a Wii jelzésű, elképesztően sikeres masinát a Nintendo továbbra is árulni fogja. Ráadásul nem is akárhogy, ugyanis a japán vállalat egy új verziót szeretne bevezetni október 28-án, amely 130 dollárba fog kerülni, vagyis nagyon olcsó lesz.

Az érkező, feketére színezett Nintendo Wii egy aktuális, szintén fekete megoldást vált ki, amelyhez a vállalat a Wii Sports és Wii Sports Resort játékok csomagolja. Az új jövevény csomagjában mindkét program megtalálható lesz, de ezúttal nem két különálló korongon, hanem egy lemezen. Maga a konzol semmit sem változik, emellett egy Wii Remote Plus és egy Nunchuk vezérlő továbbra is a csomag része. Természetesen mindkettő fekete, hogy passzoljon a masina színéhez. Gyakorlatilag elmondható, hogy a fő változás az 50 dolláros árcsökkentésen kívül a két játék egy médiára való feltöltése. Ebben a formában ez az összeállítás csak az új csomaggal lesz elérhető.


[+]

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy a Nintendo Wii-t megéri-e megvenni, azaz érkeznek-e még hozzá játékok. A Nintendo elsősorban a Wii U-ra fog koncentrálni, de tekintve, hogy mennyi Wii masina került eladásra, így a külsős fejlesztők számára továbbra is komoly opció erre a termékre játékokat fejleszteni, vagyis 130 dollárért nagyon is értékes alternatíva lehet a Nindendo Wii a karácsonyi szezonban. Arról egyelőre nincs információ, hogy a kinti árak alakulása a magyarországi árakat milyen mértékben befolyásolja.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés