Hirdetés

Nappaliba illő dizájnt kapott a JONSBO legújabb gépháza

A Mini-ITX-es JonsPlus BO 100 levehető borításával és műbőr fogantyújával biztosan kitűnik majd a tömegből.

A rengeteg, első, de sokszor még második pillantásra is egyformának tűnő toronyház után igazi felüdülésnek számít cikket írni a JONSBO legújabb, Mini-ITX alaplapokat és SFX, vagy SFX-L tápegységeket fogadó, 239 x 233 x 282 milliméteres dimenziókkal rendelkező gépházáról, a JonsPlus BO 100-ról.


[+]

A modelltől függően ezüst vagy fekete színű, alumínium burkolatból fiókszerűen kihúzható acél belsőben a komponensek két szinten kerülhetnek elhelyezésre: a vízszintesen beszerelhető alaplapot, a maximum 158,5 mm magas processzorhűtőt, valamint a legfeljebb 207 mm hosszú és 48 mm széles videokártyát a felső rész várja, míg az egy 3,5 és két 2,5 hüvelykes adattároló és a tápegység helye az alsó szekcióban van.


[+]

A ház hűtése egyetlen, 120 mm átmérőjű ventilátorral, vagy egy ugyanilyen méretű radiátort magába foglaló vizes rendszerrel oldható meg, a szellőzést pedig az oldalsó kivágások segítik. Az I/O panelt az edzett üvegből készült előlap felső részén kell keresnünk, a kíváncsi szemek vagy matató ujjak itt két USB 3.0 Type-A, illetve egy-egy USB 3.1 Gen2 Type-C és 3,5 milliméteres jack csatlakozót találnak. A ház piacra kerülésére vonatkozó információk egyelőre sajnos nem ismertek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés