Hirdetés

Átlagos otthoni, irodai használatra szánt monitorral támad az NEC

A MultiSync E273F a tudásához képest meglepően túlárazottnak tűnik.

Az NEC monitoros divíziója bejelentette, hogy egy új, alapvetően átlagos, otthoni/irodai használatra szánt készülékkel bővíti meglehetősen nagy termékkínálatát. A MultiSync E273F névre hallgató készülék dizájnjával is jelzi, hogy itt nem egy játékosoknak szánt csili-vili termékről van szó, hiszen meglehetősen jellegtelen, hétköznapi külsővel bír. Viszont cserébe pivot módban is használható, jobbra-balra 170 fokban forgatható, előre 5, hátra 25 fokban dönthető, és a képernyő asztallaptól számított magassága 13 centiméteres sávban változtatható.

Az alapot egy 27 hüvelykes, Full HD felbontású IPS panel adja, amelynek maximális fénysűrűsége 250 cd/m², statikus kontrasztja 1200:1. Maximális képfrissítése rátája 60 Hz, válaszideje pedig 6 ezredmásodperc, azaz játékra nem ez a legjobb választás, ráadásul variálható frissítési frekvenciát sem támogat.

A fejlesztést a tervezők ellátták két darab 1 wattos hangszóróval, tehát az integrált hangrendszer tényleg csak vészhelyzet esetén jöhet szóba, ha végképp nincs a közelben semmilyen külső hangrendszer, mert az biztosnak tűnik, hogy nem produkál acélos megszólalást. A termék egyébként a tudásához képest túlárazottnak tűnik, ugyanis 330 dolláros, azaz mintegy 100 000 forintos áron kerül majd a boltokba.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NEC

Előzmények

Hirdetés