Hirdetés

Nem "gamer" monitor az ASUS-tól

A BE27AQLB modell munkára készült és kifejezetten az üzleti vonalat célozzák meg vele.

Igen nehéz újat mutatni az általános, irodai felhasználásra szánt monitorok piacán, így nem meglepő, hogy az ASUS most bemutatott 27 hüvelykes képátlójú BE21AQLB modellje sem robbantja fel a szektort, ellenben egy kifejezetten jól felszerelt modellnek mondható.


[+]

Az említett képátlójú, keskeny kávák közé szerelt panel felbontása WQHD, azaz 2560x1440 képpont, és IPS technológián alapul, ennek megfelelő paramétereket vonultat fel: 1000:1 kontrasztarány, 178 fokos betekintési szögek, 5 ezredmásodperces válaszidő. A háttérvilágítás hagyományos LED-es, vibrálásmentes, maximum 350 cd/m² fénysűrűséggel, ami sRGB színtérhez elegendő, a megjelenített színek száma pedig 16,7 millió.


[+]

Minden irányban állítható állvánnyal szerelik (+35°~-5° dönthetőség, +90°~-90° jobbra-balra forgatás, 0-150 milliméter magasságállítás) és a pivot, vagyis a portrémódot sem hanyagolták. Lehetőség van VESA falikonzol használatára is, de a gyári állvány használata mellett szól még az is, hogy mellékelnek hozzá egy MiniPC felfogatásához szükséges szereléket is.


[+]

Nem szűkölködik csatlakozókban, HDMI, DisplayPort, mini DisplayPort és Dual Link DVI mellett elfért egy 3,5 milliméteres analóg hangbemenet és egy fejhallgató kimenet, valamint egy négyportos USB 3.0 hub. Természetesen 2x2 wattos beépített hangszórókkal és Kensington zárral is ellátták. A képi beállításokról a Splendid motor gondoskodik, ezenkívül a ProArt szériából ismert QuickFit módok is elérhetők.

Az ASUS árat nem tett közzé, de a 400-500 eurós ársávban fog majd minden bizonnyal debütálni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés