Hirdetés

Nexus ház hangtompítóval

A Nexus legújabb házával azok számára kíván alternatívát nyújtani, akik igazán csendes számítógépet szeretnének építeni. A Voltinia esetében az oldallapokat hangszigetelő anyaggal vonták be, az első és hátsó, fekete-fehér színű, 120 mm-es, 1000 rpm-en dolgozó ventilátorokat szilikongumival rögzítették, de a ház talpai is puha gumiból készültek a rezgések elnyelése érdekében. Ha jobb szellőzésre volna szükség, a ház tetejébe egy kiegészítő 80, 92 vagy 120 mm-es légkavaró szerelhető, ugyanitt – ahogyan a ház alján is – további szellőzőnyílások találhatók.


[+]

A még csendesebb működésért egy Nexus Value nevezetű, 430 wattos ultrakompakt tápegység gondoskodik, amiben egy 120 mm-es ventilátor hűti az alkatrészeket, maximum 15 dBA zajt csapva. Az aktív PFC-vel szerelt egység 80% fölötti hatékonysággal dolgozik, és négy különálló 12 voltos ága van.


[+]

A 419 x 180 x 495 milliméter méretű és 9,2 kilogramm tömegű Voltinia négy 5,25 hüvelykes és nyolc 3,5 hüvelykes bővítőhellyel rendelkezik. Előbbiek közül kettőn billenőajtók kaptak helyet az optikai egységek számára, utóbbiakból viszont mindössze egy meghajtóhely érhető el az előlapról. A ház elejének alsó részén található két USB 2.0 és egy FireWire port, valamint egy audiokimenet és egy mikrofonbemenet, fölöttük a kék LED-del megvilágított bekapcsológombbal. A Nexus egyelőre nem árulta el a Voltinia pontos megjelenési idejét és várható fogyasztói árát sem.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nexus

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés