Olcsó Wi-Fi 6-os router a TP-Linktől

Az Archer AX10 viszonylag alacsony áron kínál 802.11ax szabványt és az átlagnál erősebb hardvert.

Újabb Wi-Fi 6 – illetve bizonyos körökban 802.11ax néven ismert – szabványt támogató routert mutatott be a TP-Link, mely az Archer AX10 (AX1500) megnevezést kapta. A négy fix antennával ellátott újdonság akár 1201 Mbps tempóra is képes az 5 GHz-es sávon, a hálózati sebesség mellett pedig a hardverrel is elégedettek lehetünk, hiszen a burkolat alatt egy hárommagos, 1,5 GHz-en ketyegő ARM processzor duruzsol 256 MB RAM és 16 MB flashmemória társaságában.


[+]

Az eszköz hátoldalán összesen 5 Gigabit Ethernet (4 LAN és 1 WAN) portot találunk, mellettük kapott helyet a visszaállító és a bekapcsoló gomb. A router természetesen támogatja az OFDMA technológiát, továbbá lehetőségünk van vendéghálózatok létrehozására és szülői felügyeleti funkciók elérésére. A vezérlést böngészőből és iOS vagy Android operációs rendszerű mobil eszközről is végezhetjük, de nem maradt ki az Amazon Alexa támogatás sem.


[+]

A TP-Link Archer AX10 viszonylag alacsony, 100 dolláros áron lesz megvásárolható, de hogy mikor, az egyelőre még kérdéses.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés