Olvasói díj az Athlon XP-nek

Az AMD igazán büszke lehet magára, ugyanis a német PC Magazin nevű újság olvasói a cég Athlon XP CPU-ját választották meg a 2002/2003-as év legjobb termékének. Ez azt jelenti, hogy egymás után már negyedszer nyerte el a cég Athlon processzorcsaládja, illetve annak valamelyik tagja ezt a kitüntető címet.

Ám ez még mind semmi, mondhatnánk, mivel a "leginnovatívabb termék" kategóriában az Athlon XP, míg a "leginnovatívabb vállalkozás" rangsorában az AMD második lett. Jochen Polster, az AMD Németország vezetője szerint az elismerések nem kevesebbet jelentenek, mint hogy az olvasók az Athlon XP-t választották meg a világ legnagyobb teljesítményű PC-processzorának. Tekintve a szaporodó újabb és újabb technológiákat, ma már egyre nagyobb presztízs-értéke van egy ilyen kitüntetésnek.

David Göhler, a PC Magazin főszerkesztője örömét fejezte ki, hogy az AMD révén olyan cég kapta a fődíjat, mely azokra a technológiai fejlesztésekre koncentrál, amik látványosan növelik a számítógépek teljesítőképességét. David Göhler szerint az olvasók döntése azt is bebizonyította, hogy az AMD az információ-technológiai piac kiemelten meghatározó és sikeres szereplői közé tartozik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés