Sokoldalú 9.2 csatornás Onkyo AV erősítő a láthatáron

Még a karácsony előtti nagy hajrá előtt piacra dobja augusztus közepén az Onkyo az Integra családba tartozó új AV erősítőjét, a DTR-60.5 típusjelzésű terméket. A 9.2 csatornás eszköz csatornánkénti maximális teljesítménye a technikai specifikációk szerint 230 watt 6 ohmos impedancia mellett.

Onkyo Integra DTR-60.5
Onkyo Integra DTR-60.5 [+]

A DLNA kompatibilis, beépített Wi-Fivel ellátott készülék támogatja a Bluetooth 2.1 technológiát, egészen pontosan az AVRCP és A2DP 1.2, 1.3 szabványokat, így a különféle állományok vezeték nélküli úton is eljuttathatóak rá. Biztosítja többféle, neten keresztül elérhető zenei adatbázisok, webrádiókat tömörítő alkalmazások, így például a vTuner vagy az Aupeo közvetlen elérését.

Onkyo Integra DTR-60.5
Onkyo Integra DTR-60.5 [+]

Támogatja a 3D és az Ultra High Definition tartalmak kezelését, sőt mivel megkapta a Marvell féle Qdeo technológiát, így a gyártótól kapott információk értelmében még az alacsonyabb videók felskálázását is biztosítja. Annyi más modellhez hasonlóan ez is lehetővé teszi az Audyssey MultEQ XT32 fantázianevű hangkalibrációs funkciójának használatát, és a Dynamic EQ sem hiányzik belőle, amelynek köszönhetően alacsony hangerő mellett is dinamikus megszólalást produkál. A csatlakozókkal láthatóan dúsan meghintett termékbe építettek egy AM/FM tunert is, azaz rádiózásra is alkalmas, kezelését a grafikus kezelőfelület és a távvezérlő mellett az is megkönnyítheti, hogy egy ingyenesen letölthető alkalmazásnak hála iOS vagy Android alapú operációs rendszerre épülő tablettel vagy okostelefonnal is vezérelhető. A 18 kilogramm súlyú, átlagos méretű (435 × 427,5 × 198,5 mm) Onkyo DTR-60.5 nem lesz olcsó, hiszen állítólag 2000 dollárt kell majd érte letenni az asztalra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Onkyo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés