Összement a Western Digital TV

A Western Digital TV nevű termékéről az Expert partnernap alkalmával volt lehetőségünk beszámolni. Az eredetileg is kisméretű multimédiás mindenes most a még apróbb, Mini  nevezetű változatban formálódik újra, mely szolgáltatások tekintetében – a HDMI interfész hiányát megemésztve – ugyanazt kínálja, mint elődje.

A 91 x 91 x 21 mm-es Western Digital TV Mini komponens vagy kompozit kimeneten köthető a megjelenítőhöz, és a HD felbontású videók lejátszása mellett támogatja a legelterjedtebb kép- és hangformátumokat is. A termék bármely USB portra csatlakoztatható eszköz tárolt állományait lejátssza. A gyártó elmondása szerint az alábbi fájlokat támogatja: AVI (Xvid, MPEG1/2/4), MPEG, VOB, MP3, MP4, RMVB (RealMedia Variable Bitrate) 8/9/10, WMA, AAC, OGG, JPEG, GIF, TIFF, BMP és PNG.

A fekete borítású készülék mellé egy igényes távirányító is jár, amivel kényelmesen navigálhatunk. A TV Mini egy év garanciával kerül forgalomba, az ajánlott fogyasztói ára 100 dollár lesz. A nagyobb méretű Western Digital TV pályafutása minden bizonnyal befejeződik, mivel egyre hangosabbak a TV-2 Live megjelenésével kapcsolatos pletykák. Az új modellt várhatóan már Ethernet aljzattal és DTS dekóderrel is felszerelik majd a tervezők.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés