Otthoni, iPod dokkolós hangrendszer Kenwood módra

Egy újabb, szobába való hangrendszer érkezett, ezúttal a Kenwoodtól. A technikai specifikációiban semmi extrát nem nyújt a készülék, viszont a formatervezés elnyerheti az emberek tetszését. Persze nem árt majd meghallgatni hogyan szól, de első látásra ígéretes darabnak tűnik a CLX-70.

Kenwood CLX-70
Kenwood CLX-70

Az integrált iPod dokkoló a második generációs Nano megoldásoktól kezdve minden új modellt képes kezelni. Emellé a mérnökök applikáltak egy USB-portot és egy SD szabványt kezelő kártyaolvasót is, amelyekről közvetlenül játszhat le a felhasználó MP3, illetve WMA kiterjesztésű zenei fájlokat. Sőt ezekre átmásolható 192 kbps-os MP3 fájlok formájában a CD-n éppen megszólaló anyag is, amiből egyenesen következik, hogy CD-lejátszó is került az újdonságra. A FAT16/32 fájlrendszereket támogató termékre külső meghajtó is csatlakoztatható.

Kenwood CLX-70
Kenwood CLX-70

A vékony testben két hangszórót helyeztek el, amelyek egyenként tíz watt teljesítmény leadására képesek. A gyártó szerint ezek a DTS Envelo technológiának köszönhetően lehetővé teszik a térhatású hangzás megteremtését, de talán érdemes ezt a kijelentést kétkedéssel kezelni. A modell maximum harminc wattot fogyaszt, készenléti állapotban pedig mindössze egyet. Az integrált AM/FM tunernek köszönhetően rádiózni is lehet vele, és tartalmaz is negyven előre beállított adót. A fekete és a fehér mellett rózsaszínben érhető majd el ez a kis könnyű, mindössze 2,7 kilogramm súlyú termék, amelyet a hónap végétől lehet megvásárolni, ám a gyártó egyelőre nem árulta el, hogy pontosan mennyit is kell majd érte fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés