Packard Bell EasyNote V bambuszos laptop széria

A Packard Bell bejelentette, hogy hamarosan hazánkban is kapható lesz az EasyNote V sorozat, amelynek tagjai 15,6 és 17,3”-es képátlóval rendelkezhetnek. Nagy hangsúlyt fektettek a stílusos megjelenésre, azonban igyekeztek mindezt a lehető legegyszerűbben megoldani, hogy a legtöbb környezetben és szituációban is megállja a helyét. Alapvetően három színvariánsban érkezik majd (Ébenfekete, Holdkő-fehér vagy Gránátvörös), amelyet hullámos bambusz mintázattal igyekeztek feldobni kissé. A szigetes billentyűzet színben harmonizáló betét kapott, és a kiosztásból szerencsére a teljes értékű numerikus blokk sem hiányzik. A tapipad aránylag nagy felületű, és a trendeknek megfelelően fogadja a az egyre elterjedtebb gesztus alapú parancsokat.


(forrás: Packard Bell EasyNote TV) [+]

A technikai részletekről még elég ködösen fogalmaz a gyártó, de annyit már lehet tudni, hogy a kisebbik, 15,6 hüvelykes modellek az EasyNote TV név alatt debütálnak (félreértés ne essék, a szerencsétlen megnevezés ellenére semmi köze a tévéhez). 16:9 képarányú megjelenítője 1366x768 pixeles felbontással bír, amelyre a tartalmat az IGP-n felül egy opcionális NVIDIA GeForce GT 630M pumpálja ki. Processzorának pontos típusát sem árulták, csupán annyit, hogy második generációs Intel Core CPU lapul majd a burkolat alatt, tehát nem Ivy Bridge, hanem még Sandy Bridge platformra épülnek a „TV”-k. A gép oldalában az optikai meghajtó mellett többek között HDMI kimenet, 5 az 1-ben kártyaolvasó és USB 3.0 portok sorakoznak.


(forrás: Packard Bell EasyNote TV) [+]

A nagytestvérek a Packard Bell EasyNote LV sorozat tagjaiként kívánnak majd érvényesülni. Belső felépítésük nagyon hasonló a TV modellekhez, szintén második generációs Core processzort és opcionális GT 630M grafikus alegységet kapnak. Azonban a megnövekedett képátló szerencsére némileg magasabb felbontással is jár, a gyártó állítása szerint ez 1600x900 pixel. Csatlakoztathatóság tekintetében is azonosak, viszont itt legalább megemlítik, hogy a háttértár kapacitása akár 2 TB is lehet, ami arra enged következtetni, hogy a nagyobb készülékházban két merevlemez is lapul.


(forrás: Packard Bell EasyNote LV) [+]

Pontos vételárat az erőteljesen hiányos specifikációk ismertetése után (nem meglepő módon) nem közöltek, azonban az már biztos, hogy a Packard Bell EasyNote TV és LV modellek májusban kerülnek a hazai boltok polcaira.


(forrás: Packard Bell EasyNote TV) [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés