Packard Bell EasyNote E megfizethető mindenes laptopok

A Packard Bell frissen bejelentett szériája, az EasyNote E igyekszik a mindennapi informatikai szükségleteket egyszerűen és stílusosan kielégíteni anélkül, hogy a felhasználónak a számukra felesleges funkciókért felárat kellene fizetniük. A sorozat 14 és 15,6”-es modellekből áll, amelyek kijelzőjének felbontása azonosan 1366x768 pixel és LED-es háttérvilágítással rendelkeznek, viszont méretükből adódóan fizikai adottságaik valamelyest különböznek, így mindenki eldöntheti, hogy a kényelmet vagy inkább a könnyebb hordozhatóságot részesíti előnyben.


[+]

Az EasyNote E tagjai második generációs Core i, azaz Sandy Bridge processzorokkal érkezik, ennek minden bizonnyal az lehet az oka, hogy az alig pár napja napvilágot látott Ivy Bridge mobil CPU-család alsó és középkategóriás modelljei még hiányoznak a palettáról, viszont egy alapvetően belépőszintű notebook kiépítései nem tartalmazhatnak kizárólag felsőkategóriás egységeket. A még jobb skálázódás végett a laptopok Intel Celeron és kétmagos Pentium processzorokkal is elérhetők lesznek. Figyelembe véve a célcsoportot a grafikus alegység csupán a szükséges minimumot nyújtja, ezt a feladatot vagy a processzorba integrált IGP, vagy pedig egy 1 GB-os NVIDIA GeForce GT 620M dGPU látja el.

Megjelenése letisztultan egyszerű, mondhatni sallangmentes, és sokaknak az is szimpatikus lehet, hogy a mai trendekkel ellentétben billentyűzete nem szigetes, valamint dedikált „közösségi hálózatos” (Twitter, Facebook, YouTube vagy Flickr) gombokkal is rendelkezik. A többek között USB 3.0 és HDMI portot is felsorakoztató, akár 1 TB-os merevlemezzel szerelt Packard Bell EasyNote E sorozat tagjainak vételára kiépítéstől függően 99 990 Ft-tól indul, hazai forgalmazása pedig még ebben a hónapban megkezdődik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés