Hirdetés

Packard Bell Maestro monitorok 21,5 és 23 hüvelykes képátlóval

A Packard Bell az utóbbi időben elsősorban költséghatékony notebookjaival kívánta felhívni magára a figyelmet, ami nem véletlen, mert a jó ár/érték arányú termékek, csakúgy mint világszerte, nálunk is keresettek. A cég most viszont két frissen bejelentett monitorral szeretné kiszolgálni azok igényeit, akik egy átlagos laptop képernyőjénél nagyobb felületre és felbontásra vágynak.


[+]

A Packard Bell Maestro 225DXL és 235DL rendre 21,5 és 23 hüvelykes képátlóval rendelkezik, és rengeteg hasonlóságot mutatnak, lényegi eltérést csupán a méretbeli eltérések jelentenek. Az elegánsan egyszerű dizájn, valamint a vékony felépítés (17, illetve 17,6 mm vastagság) lehetővé teszik, hogy a legtöbb otthoni vagy irodai környezetbe észrevétlenül beolvadjanak. Asztali számítógépekkel kombinálva önálló monitorként is megállják a helyüket, de a Packard Bell szándéka szerint egy notebookhoz csatlakoztatva is jó szolgálatot tehetnek.

A panelekről csupán annyit lehet tudni, hogy 5 ms-os válaszidővel és 100,000,000:1 dinamikus kontrasztaránnyal rendelkeznek, ezek (na meg a célközönség) alapján arra lehet következtetni, hogy TN+film panel lapul a készülékekben. A LED-es háttérvilágítással rendelkező monitorok D-Sub és DVI (HDCP kompatibilis) bemeneteket vonultatnak fel. Vételáruk egyelőre még nem ismert, de elnézve a cég árpolitikáját, minden bizonnyal alacsony árfekvésű modelleket üdvözölhetünk majd a nyáron érkező Packard Bell Maestro 225DXL és 235DL személyében.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés