Hirdetés

USB4-es Plugable dokkoló a gyors képfrissítésű monitorok gazdáinak

A 11 portos újdonság egyszerre két 4K felbontással dolgozó, 120 Hz-es kijelzőt tud kezelni HDMI csatolóin keresztül.

A Plugable egy sokrétű, célgéphez Thunderbolt 4/USB4 Type-C aljzat segítségével kapcsolódó dokkolóval gyarapította portfólióját, ami az UD-4VPD típusjelet viseli, és képességeinek tárháza közel sem merül ki annyiban, mint amit a bevezetőnkben említettünk.


[+]

A 170 wattos fali adapterrel táplált, fémházas megoldás frontján egy 10 Gbps-os USB 3.2 Gen2 Type-A, meg egy 20 wattnyi energia továbbítására felkészített USB 3.2 Gen2 Type-C kapu található a Genesys Logic GL3231S vezérlős SD/Micro SD kártyaolvasó, a Realtek ALC4030U chipsetes kombójack, illetve a méretes bekapcsoló gomb társaságában, miközben hátul két HDMI 2.1 kimenet, egy 2,5 gigabites, Realtek RTL8156B lapkás Ethernet, egy 40 Gbps-os adatátvitelre képes, 100 wattos Power Delivery 3.0 funkciót támogató Thunderbolt 4/USB4 Type-C, egy USB 3.2 Gen2 Type-A, valamint egy USB 3.2 Gen1 Type-A konnektor táborozott le.


[+]

A ketyere nem csak két 4k@120 Hz-es megjelenítőt hajthat meg; ha arra volna szükségünk, egyetlen 8K-s képernyőt is ráköthetünk, igaz, ekkor kénytelenek leszünk megelégedni a 60 Hz-es képfrissítési rátával.

[+]

A 2 éves garanciával értékesítésre kerülő, (nettó) 200 dollárt kóstáló szerkezet dobozában mellékelt, 1 méter hosszúságú Type-C kábel magától értetődően 40 Gbps-os adatközlést tesz lehetővé, és persze a videojel közvetítése sem hiányzik az arzenáljából.


[+]

A termék Windows 10, 11 és macOS operációs rendszerekkel használható, bár mivel az utóbbi nem ismeri az MST technológiát (DisplayPort Multi-Stream Transport), Apple vasakkal csupán egy monitort nyúzhatunk vele pluszban.

[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés