Radeon Software bétatesztelőket keres az AMD

A jelenkezők hozzájutnatnak olyan szoftverekhez, amelyeket még be sem jelentettek, de ez titoktartási kötelezettséggel is jár.

Az AMD a Radeon RX 480 startjával párhuzamosan jelentette be a hivatalos Radeon weboldalt, amit az alábbi linken lehet elérni. Az informáláson kívül ennek a weboldalnak még különösebb jelentősége nincs, mivel a tartalom elég szegényes, de még csak két napja él. Van azonban egy fontosabb bejelentés is, aminek keretében a cég bétatesztelőket keres a Radeon Software meghajtóhoz.

A Radeon Software exkluzív béta szolgáltatás egy zárt környezet lesz a kiválasztott felhasználók számára, akik olyan szoftverekhez juthatnak hozzá, amelyeket még meg sem jelentek, vagy akár be sem jelentettek. Ezeknek a szoftvereknek a mindenre kiterjedő tesztelése lesz a feladat, így téve azokat a megjelenésre lehetőség szerint jobbá. A vállalat a jelentkezőktől azt várja el, hogy az időről-időre biztosított alkalmazásokat próbálják ki, mondják el róla a véleményüket, illetve jelezzék, ha valami probléma van vele.

A cég majdnem minden országból vár jelentkezőket, ugyanis az alkalmazásokat több nyelven is biztosítják, így előnyt jelent, ha a tesztelőgárda is sok nyelvet ismer. A programba jelentkezni az alábbi oldalon lehet. Fontos észben tartani, hogy a jelentkezés felelősséggel is jár, mivel az egyes szoftverek akár titoktartási kötelezettséget is igényelhetnek, amit természetesen vállalni kell. Szintén lényeges megjegyezni, hogy a jelentkezésnél ki lehet választani az érdeklődési irányt, így például lehet a Linux meghajtók vagy a VR tesztelésére is jelentkezni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés