Párban jönnek a Razer BlackWidow klaviatúrái

A két teljes értékű, bónusz makrógombokkal szállított megoldás a V4 Pro fokozatosan szerényedő variánsaiként debütál.

A Razer két numerikus paddal ellátott, állítható dőlésszögű billentyűzetről lebbentette fel a fátylat, amelyek a BlackWidow termékcsalád legfrissebb képviselőiként mutatkoznak be, és a BlackWidow V4, illetve BlackWidow V4 X neveket kapták.

[+]

A még idén februárban megjelent BlackWidow V4 Próhoz képest a leglényegesebb változás talán az, hogy cikkünk tárgyai kettő helyett csak egy rétegnyi csillapítással büszkélkedhetnek, ami a nyomtatott áramköri lapjaik alatt telepedett meg, ergo a készülékház alját elfoglaló szivacsozást száműzték a képletből. Az alumínium fedőlappal, ötprofilos belső memóriával és a bal szélükön hat dedikált makró gombbal érkező párost lineáris karakterisztikájú Razer Yellow vagy kattogós/taktilis Razer Green kapcsolókkal választhatjuk, amiknek szárain kettős fröccsöntéssel készített ABS kupakok ülnek.


[+]

A szimpla BlackWidow V4 a komolyabbik eszköz, ugyanis támogatja a 8000 Hz-es polling rate-et, a stabilizátorait gyári kenésben részesítették, és USB Type-C/Type-A fajtájú, leválasztható kábellel rendelkezik. Ez még nem minden, hiszen a perifériához jár egy mágnesesen rögzülő, párnázott csuklótámasz, amit műbőrbe bugyoláltak, valamint a testvérmodellben is meglévő, gombonként címezhető Chroma világítás mellé két oldalsó fénycsík tartozik pluszban.


[+]

A BlackWidow V4 X volna a költséghatékonyabb alternatíva, ám ez szinte rögtön feltűnik a szemlélődőnek; az extraként csomagolt csuklótámasznak búcsút inthetünk, a fonott madzag ezúttal fixált kivitelű és a jobb felső sarokban mindössze egy multifunkciós fémgörgő állomásozik, a V4-es négy médiavezérlő gombjának csupán a hűlt helyét találhatjuk. A fürkésző tekintetek azt már nem láthatják, hogy az USB port frissítési rátájának plafonja 1000 Hz lehet.


[+]

A 2 éves garanciával megtámogatott, lebegő dizájnt követő tasztatúrák US ANSI, UK ISO, DE ISO, NO ISO, továbbá FR ISO kiosztásokkal már kosárba rakhatók a sziszegő webshopban, és vételáraikat 190, illetőleg 150 euróban határozták meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Előzmények

Hirdetés