Xboxhoz lincencelt játékos headset a Razer logójával

Az egyszerű megjelenésű, kábel nélküli periféria a Microsoft gépein kívül más masinákkal is használható.

A Razer bemutatta egy már piacon lévő gaming headsetjének Xboxhoz licencelt verzióját, ami stílszerűen Kaira HyperSpeed - Xbox Licensed néven található meg a gyártó honlapján.


[+]

A 130 dolláros, vezetékmentes apparátus 50 mm-es TriForce driverei a jó öreg, 20-tól 20 000 Hz-ig terjedő frekvenciaválasz-tartományban dolgoznak, és 96 dB-es hangnyomásukhoz a megszokott 32 ohmos impedancia párosul.


[+]

Az emberi beszéd kiemelésére konfigurált, -42 dB-es érzékenységű kardioid HyperClear mikrofon ugyan fixált, de a szára hajlékony, és a hangokat 10-től 10 000 Hz-ig bezárólag képes közvetíteni. A memóriahabos fülpárnákat lélegző szövettel vonták be, és a kezelőszervek a készülékházakon oszlanak szét.


[+]

A 2,4 GHz-es rádiófrekvenciás üzemhez egy USB Type-C-s adót adnak, de a 10 méteres hatósugarú Bluetooth 5.2 kapcsolat sem hiányzik a 283 grammos megoldás arzenáljából. Az akkumulátor legfeljebb 30 órára elegendő kakaót tud biztosítani, a címezhető RGB sokak örömére ezúttal kimaradt a képletből, és a kompatibilis platformok sorában az Xbox Series X|S, illetve Xbox One X|S konzolokon felül a PlayStation 4-et, PlayStation 5-öt, PC-t, Mac-et, valamint Bluetooth interfésszel, esetleg USB Type-C porttal ellátott mobileszközöket is köszönthetjük.


[+]

A fekete/zöldben és fehér/feketében egyaránt választható típusra 2 éves időtartamra szóló garanciát vállalnak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés