A MOBA és az MMO a cél a Razer új termékeinél

A Naga Trinity egér és a Tartarus V2 keypad a neves elődök továbbfejlesztésével született.

Egy új egér és egy új keypad jelent meg a Razer kínálatában, amelyek két korábbi, neves termék, a Naga és a Tartarus továbbfejlesztései. Ami az egeret illeti, ez a Naga Trinity nevet kapta, és elődjéhez hasonlóan komoly hangsúlyt fektet a bonyolultabb irányítású MOBA és MMO jellegű játékokra. Ennek megfelelően a jobbkezes használatra tervezett rágcsáló bal oldalán, azaz hüvelykujjunk alatt továbbra is ott lehet az eredeti Naga 12 darab gombja. Ez az egység azonban cserélhető a csomagban talált, a Naga Hex V2-ről ismerős, körben elhelyezett hét gombjára, sőt, ha a szükség úgy kívánja, egy harmadik kiegészítővel ezt egy közönséges, kétgombos megoldásra is redukálhatjuk.


[+]

A cserélhető oldallap mellett javítottak a szenzoron is, a hivatalos közlemény szerint egy ötödik generációs, 16 000 dpi valós felbontásra és maximum 450 ips sebességű és 50 g-s nyomkövetésre képes egységet építettek a 119 x 74 x 43 mm-es, a 2,1 m-es kábel nélkül 120 grammos egérbe. A termékből egyébként nyilvánvalóan nem maradhatott ki az RGB világítás, ezen a téren a Chroma Lightning kompatibilitás természetesen alap, mint ahogy az 1000 Hz-es lekérdezési frekvencia és a Razer Synapse 3 támogatása is.


[+]

A Tartarus V2 keypad esetében az eddigi 25 helyett immár 32 programozható gomb áll rendelkezésre, alattuk a Razer Mecha-Membrane megoldásával, ami például az Ornata billentyűzetből is ismerős lehet. A gombok mellett egy nyolcirányú pad és egy háromirányú (görgetés és döntés) görgő található, és van HyperShift is, így tényleg nincs olyan parancskombináció, amit ne lehetne kiosztani valamire a Tartarus V2-n. A Razer Synapse 3 és Chroma Lightning itt is adott, szóval személyre szabott profilok eltárolása is megoldható. Maga a készülék egy 2,1 méteres kábellel érkezik, méretei 203 x 153 x 60 mm, tömege pedig 348 gramm.

Aki vásárolni szeretne, az egér esetében még egy kicsit várnia kell, de a Razer ígérete szerint hamarosan, még idén megjelenik, ára pedig 100 dollár lesz – a keypad ezzel szemben már elérhető és 80 dollárba kerül, igaz, egyelőre kizárólag a neten, a gyártótól rendelhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés