9.1.4 csatornás támogatású hangprojektorral támad a Samsung

A HW-Q950T jelölésű termék képes együttműködni a vállalat vezeték nélkül csatlakoztatható szatellit hangszóróival.

A Samsung bejelentette, hogy piacra lép egy új felső kategóriás hangprojektoros szettel a HW-Q950T személyében. A termék képes együttműködni a vállalat vezeték nélkül csatlakoztatható hátsó, szatellit hangszóróival (Samsung SWA-9000S), és ennek köszönhetően biztosítja a 9.1.4 csatornás hangzás megteremtését – legalábbis elméletben.

Az 546 wattos maximális névleges kimeneti teljesítményt produkáló rendszer része egy vezeték nélkül csatlakoztatható, 8 hüvelykes mélysugárzó is, így a basszus hangok normális megszólaltatása is megoldott. A soundbar oldalra és felfelé pozicionált hangszórókkal is rendelkezik, amelyeket arra is szánnak, hogy a falakról és plafonról visszaverődő hangok révén teremtsék meg a térhatású megszólalást.


[+]

A modell megkapta a cég saját fejlesztésű Adaptív Hang technológiáját. Azaz a készülék elméletben képes arra, hogy kielemezze a hangjelet, hogy aztán automatikusan minden jelenethez optimális hangzást társítson. Az adaptív hangfunkció hallhatóvá teszi a beszédhangot alacsony hangerő mellett is, így a halk párbeszédek is jól hallhatók lehetnek.

A Samsung HW-Q950T magyarországi ára még nem ismert, ám azt lehet tudni, hogy 1300 euróba (~460 000 forint) kerül majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés