CES 2024: a Samsung továbbra is bízik a Lifestyle tévékben és projektorokban

A vállalat folyamatosan fejleszti az egyedi kialakítású megjelenítőit, és idén is lesznek új modellek.

A Las Vegas-i CES kiállításra a Samsung is komoly erődemonstrációval készült. Az expo hivatalos megnyitója előtt részt vehettünk a cég csak meghívottak számára szervezett privát eseményén, ahol főleg az úgynevezett Lifestyle termékcsaládról volt szó. Ide tartoznak azok az eszközök, amelyek különleges kialakításuk révén kilógnak a sorból. Többek között az olyan televíziók, mint a képkeretet idéző The Frame, a kültéri használatra szánt The Terrace, a totálisan egyedi készülékházzal bíró The Serif, illetve a The Freestyle és The Premere fantázianevű projektorok.

Samsung The Frame
Samsung The Frame [+]

A rendezvényen Wonki Kim, a Lifestyle modellekért felelős igazgató elárulta, hogy maximálisan elégedettek a termékcsalád teljesítményével, ami értelemszerűen az értékesítési adatokat jelenti. Ennek köszönhetően folyamatosak a fejlesztéseket, és ennek idén is kézzelfogható eredményei lesznek.

A konkrétumokat tekintve új szolgáltatásokkal bővül majd a kínálat, például a The Frame modellek esetében jelentősen bővítik az exkluzív Art Store-t, azaz még több művészeti alkotás közül lehet majd választani. Elérhető lesz az Art Streaming funkció, amelynél folyamatosan pörögnek az ingyenesen elérhető művészeti alkotások a kijelzőn. Teljesen új termékkel viszont nem bővül a Lifestyle família, annak ellenére sem, hogy az R&D központban folyamatosan folyik a munka.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés