Nem lesz olcsó a Samsung elforgatható képernyőjű tévéje

Már korábban beszámoltunk arról, hogy a Samsung előrukkolt egy egészen fura tévével a The Sero fantázianevű modell személyében. A cég Lifestyle osztályába tartozó készülék különlegessége a speciális állványában rejlik, amely lehetővé teszi a képernyő 90 fokban történő elmozgatását.

Samsung The Sero
Samsung The Sero [+]

Persze ehhez nem kézi erőre van szükség, hanem mindent egy motoros rendszer intéz. Ezt követően tehát lesz egy 16:9 képarányú állított kijelző, és hogy ennek mi az értelme? Ez az üzemmód dedikáltan arra szolgál, hogy a vezeték nélküli úton csatlakoztatott mobil képernyőt ideálisan lehessen rajta tükrözni. Tehát ha állítva tartják a telefont vagy tabletet, akkor is ki lehet tölteni a teljes képet, már nem fordulhat elő, mint korábban, hogy két oldalt csak két fekete sávot lát a felhasználó.

A 43 hüvelykes, 4K felbontású The Sero természetesen megkapta a cég Tizen nevű okostévé rendszerét, amely rengeteg különféle alkalmazás közvetlen elérését teszi lehetővé. Az állványba egyébként egy nagy teljesítményű hangrendszert építettek, és ennek köszönhetően a modell jobb hangminőséget produkál, mint amit általában megszokhattunk a televízióktól. A The Sero már megérkezett Európába is, de csak néhány országba. Hazánk sajnos nem tartozik a kiemelt célpontok közé, hiszen nálunk még magyar forrásból nem szerezhető be a készülék. A forgatható képernyőjű tévé ráadásul nem olcsó, hiszen 2000 eurót, azaz mintegy 700 000 forintot kérnek el érte.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés