Hirdetés

Gigantikus processzorhűtő lett a Scythe Susanoo

A Scythe a tuningolók körében kedvelt cég, hiszen rendkívül hatékony processzorhűtőket terveznek a legtöbb igényt kielégítve. A vállalat különös figyelmet szentel a csúcstermékekre, melyek tényleg megállják a helyüket a legforróbb helyzetekben is. Az új Susanoo jelzésű modell tulajdonképpen a legjobbak legjobbja lesz, ahol a gyártó pár paramétert talán már túlzásba is vitt, de a sikeres tuning érdekében mindent be kell vetni a sokat fogyasztó processzorok elfogadható hőmérsékletéért.


(forrás: TechConnect) [+]

A Susanoo alumínium talpazatából 12 darab rézalapú hővezető cső szállítja a forróságot az alumínium lamellákkal felszerelt bordákba. Ezek aktív hűtéséről nem kevesebb, mint négy darab 10 cm-es Slip Stream, azaz vékony kivitelezésű ventilátor gondoskodik, melyek percenkénti fordulatszáma 500 és 2000 között állítható. A gyártó állítása szerint a maximális zajszint 37,69 dBA lesz.


(forrás: TechConnect) [+]

A 21 x 21 x 16 cm-es méretekkel rendelkező Susanoo 1565 grammot nyom, és felszerelhető az Intel LGA775, LGA1155, LGA1156 és LGA1366, valamint az AMD Socket AM2, AM2+ és AM3 típusú foglalataira. A vállalat szerint a hűtő minden ma kapható processzorral megbirkózik, akár visszafogott fordulatszám mellett is. Persze nem kérdéses, hogy a terméket csak a 100 wattnál többet fogyasztó CPU-khoz érdemes megvenni.


(forrás: TechConnect)

A Scythe Susanoo szállítása már megkezdődött. Az újdonság ajánlott fogyasztói ára 90 euró, vagyis meglehetősen drága hűtőről beszélünk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés