Hirdetés

Az új GeForce kártyák is elférnek a SilverStone kompakt házában

A szerelés megkönnyítése végett vázra csupaszítható, 15,6 literes géplakba igen komoly méretű grafikus vezérlőt tehetünk.

A SilverStone nemrégiben egy vékony profilú, Mini-ITX-es házzal gyarapította kínálatát, ami az SFX/SFX-L formátumú mellett ATX-es tápegységeket is tud fogadni, és a Milo 12 nevet kapta.


[+]

A 393 mm magas, 105 mm széles és 378 mm mély, három bővítőhelyes megoldás 77 mm magasra nőtt processzorhűtőket és 345 mm hosszúra nyúlt videokártyákat képes elszállásolni, 2,5 hüvelykes adattárból pedig négyet rakhatunk bele. A külön kamrában ücsörgő VGA beépítéséhez szükséges riser kábel tartozék, és egy variálható támaszték ugyancsak jár hozzá.


[+]

Az alkatrészek hűtését egy 140, illetve egy 80 mm-es ventilátorral támogathatjuk meg, a burkolati elemeket gazdagon ellátták légrésekkel, és ha SFX-es tápunk van, akkor egy 9,5 mm vastag, slim kivitelű optikai meghajtóval egészíthetjük ki az arzenálunkat.

[+]

Az állítva és fektetve egyaránt munkára fogható, üresen 4,89 kilogrammos konstrukció előlapi kivezetései közt egy USB Type-C, valamint két USB 3.0 konnektort vehetünk lajstromba a 3,5 mm-es kombójacken kívül. A termék egyáltalán nem olcsó mulatság, hiszen 190 dollárt kérnek érte a pénztárnál.


[+]

Előzmények

Hirdetés