Hirdetés

Saját hűtővel kezelné a PlayStation 5-be szerelt SSD-ket a SilverStone

A TP06 jelzésű alumíniumborda elsődlegesen azokat az adattárolókat célozza, amelyek hűtőborda nélküliek.

A Sony jó ideje lehetővé tette a PlayStation 5 tárhelyének bővítését, amelyre a vállalat által közzétett specifikációknak megfelelő SSD-k használhatók. Persze a gyártók ezt a labdát lecsapták úgy is, hogy külön ajánlottak egyes modelleket a japánok konzoljához, ami a mai marketing fűtötte világban teljesen érthető lépés.

[+]

Vannak azokban olyan SSD-k is, amelyek papíron teljesítik a Sony igényeit, de nem rendelkeznek hűtőbordával, ami lehet, hogy PC-s környezetben nem gond, de a PlayStation 5 szűkös belterében már teljesítményproblémákhoz vezethet. Erre reagál a SilverStone a TP06 jelzésű kiegészítőjével, amely nagyon leegyszerűsítve egy M.2 2280-as formátumú SSD-khez tervezett, alumíniumból készült hűtőborda. Ráadásul ennek a mérete pont úgy van kialakítva, hogy megfeleljen a meglehetősen szigorú méretbeli limiteknek.

A termék nyilván PC-kbe szerelt SSD-khez is használható, de az elsődleges célpiaca a PlayStation 5 konzol. Sajnos a SilverStone nem árulta el a fejlesztése árát, de a szállítása hamarosan megkezdődik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés