Hirdetés

Sok játékot ad az Intel a combosabb Core CPU-k mellé

A vállalat promóciója egyelőre nagyon limitált formában érhető el, de a jövőben bővülhet a partnerek köre.

Lassan az Intel is elkezdi követni az AMD és az NVIDIA példáját, és játékokat tartalmazó promócióval hízelegnék magukhoz a potenciális vásárlókat. Ezeknek az ajánlatoknak ugyanis a közhiedelemmel ellentétben van haszna, komolyan meg tudják dobni az eladásokat az érintett területeken.

Az Intel egy Combat Pack nevű csomaggal kedveskedik azok számára, akik a Champion to the Core promócióban résztvevő viszonteladóknál vásárolnak asztali vagy mobil, nyolcadik, kilencedik vagy tizedik generációs Core i5, i7 és i9 processzorokat, akár önmagukban, akár teljes gépen belül.

A csomag rengeteg tartalmat rejt, többek között egy havi, Basic kategóriába sorolt Origin Access szolgáltatást, ingyenes letöltést a Kingdom Come: Deliverance, Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville és ShockRods című játékok teljes verziójához, játékbeli tartalmakat az EVE Online-hoz, illetve teljes hozzáférést a Hunter's Arena: Legends című MMORPG-hez, amely nemrég vált elérhetővé Early Access formában.

A vásárlók egy promóciós kulcsot fognak kapni, amely az alábbi oldalon váltható be egy regisztrációt követően, majd ezután vállnak elérhetővé az egyes tartalmak megszerzéséhez szükséges tényleges információk, illetve kódok. A promóció 2020. szeptember 30-ig, vagy a készlet erejéig tart, míg a kapott promóciós kulcsok 2020. október 31-ig érvényesek.

Maga a promóció egyelőre az Egyesült Államokban, illetve Angliában érhető el, de a partnerek köre folyamatosan bővülhet. Erről a kampány hivatalos oldalán érdemes tájékozódni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés