Hirdetés

3D-s hangzással kecsegtet a Sonos prémium hangprojektora

A Sonos Arc a hangok plafonról és falról történő visszaverődését kihasználva teremti meg a térhatást. Elvileg.

A Sonos bejelentette, hogy színre lép Magyarországon is egy új, felsőházba szánt hangprojektorral. A vállalat sajnos a termékkel kapcsolatban pontos technikai specifikációkat nem közölt, de azt elárulták, hogy 11, különféle pozícióban elhelyezett hangszórót építettek bele.

Állításuk szerint a modell 5.0.2 csatornás megszólalásra képes, úgy, hogy felméri a környezetét, majd a kapott adatoknak megfelelően módosítja a beállításokat, és kihasználja a hangok plafonról, falról történő visszaverődését annak érdekében, hogy megteremtse a térhatású megszólalást. Ezt a folyamatot nem részletezték, de a mi tippünk az, hogy a vezérlésre szolgáló mobilos alkalmazás, illetve maga a telefon vagy tablet végzi a kalibrációt. A cég szerint mindenesetre e folyamat eredményeként olyan lesz a élmény, mintha egy több komponensből álló szettet építene ki a felhasználó.

A matt fekete és matt fehér színben elérhető soundbar 270 fokban görbülő hangsugárzó rácsot kapott, és a Sonos állítása szerint nyugodt formatervével, illesztés nélküli burkolatával elegánsan illik a legtöbb szobába. Elhelyezhetjük a tévékészülék alá, vagy külön konzol segítségével a falra rögzíthetjük, majd a tévéhez HDMI eARC vagy ARC csatlakozóval lehet hozzákötni.

A Sonos Arc várható fogyasztói ára Magyarországon 319 990 forint lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sonos

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés