Tajvan és Svédország egyesítik erőit, jönnek a ROG x IKEA bútorok

A sajtóközlemény alapján az együttműködés megfizethető gamer bútorok és kiegészítők készítése céljából jött létre.

Év elején már híreztünk egy népszerű technológiai cég és egy nagy múltú bútormárka összeborulásáról, akkor a Logitech G került partnerségre a Herman Millerrel, most pedig ismét egy hasonló kollaborációról írhatunk, ezúttal az ASUS ROG és az IKEA a két főszereplő.

Utóbbi sajtóközlemény formájában közölte a hírt a nagyérdeművel (ROG-oldalról egyelőre csak egy Twitter-bejegyzést láthattunk a dologgal kapcsolatban), amelyben elárulták, hogy az IKEA bútorkészítésben szerzett tapasztalatát kívánják kombinálni a ROG gamer élménnyel, a cél pedig megfizethető árú, játékosoknak szánt bútorok és kiegészítők készítése. Erre azért kíváncsiak leszünk, ugyanis egyik márkáról sem az alacsony árcédula jut eszünkbe, a pontos, európai vételárak megismerésére azonban még közel egy évet kell várnunk, ugyanis a startra érkező 30 termék csak Kínában kerül forgalomba 2021. februárjában (ahol egyébként a tervezés is zajlani fog), a többi piacra majd csak jövő októberben jutnak el.

Mindenesetre kíváncsiak vagyunk, hogy milyen motyókra tudják majd ráaggatni ezt a két logót, hiszen valószínűtlennek tartjuk, hogy az első 30-as adag csak székekből és asztalokból áll majd – mi titkon reméljük, hogy a kék-sárga áruház húsgolyói és a ragacs torta is elérhető lesz ROG-kivitelben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés