Hirdetés

Támogatja a 400 MHz-es FSB-t az Asus A7N8X

Az Asus neve régóta egybeforrt a minőség és a megbízhatóság fogalmakkal. Tény, hogy az Asus termékei mindig valamennyivel drágábbak a konkurens modelleknél, ám a befektetés sokszor meghozza gyümölcsét (az is tény, hogy néha nem). Amiért pedig sokan szeretik az Asust, az olyan "akcióknak" köszönhető, mint amilyenről most a ComputerBase német internetes oldal is tudósított.

Elvileg csak az Asus A7N8X Rev. 2.0 alaplap támogatja a 400 MHz-es FSB-t, hiszen ezen a "deszkán" van az nVidia cég nForce 2 Ultra 400-as chipsetje. Az Asus azonban rendkívül "felhasználóbarát" lépésre szánta el magát. FSB400-kompatibilissé minősítette ugyanis az A7N8X Rev. 1.04-es alaplapokat is! Nyilvánvaló, hogy ezt a bejelentést megelőzte a tesztelgetés és nem csak úgy hasukra ütöttek a tajvani cég vezetői.

Az Asus A7N8X és az A7N8X/Deluxe modellek tehát FSB400-kompatibilisek, mindez az 1.04-es kiadástól és az 1004.002-es BIOS-tól kezdődöen érvényes. Az Asus A7N8X-X típusú alaplap pedig már alapból kompatibilis a 400 MHz-es FSB-vel rendelkező AMD Athlon XP processzorokkal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés