Telefonálni is lehet a Sony új egerével

Az olcsó internetes telefonálást lehetővé tevő VoIP-alkalmazások virágkorukat élik, alig múlik el olyan nap, amikor ne számolna be a sajtó a témához kapcsolódó új fejlesztésről, legyen az bár egy újabb kliensprogram-változat, vagy egy speciális, számítógéphez csatlakoztatható internettelefon megjelenése. Az egyre komolyabb profittal kecsegtető üzletből a hardvergyártók is ki akarják venni a részüket, mondván a mikrofonnal felszerelt fejhallgatónál elegánsabb megoldásokkal is igénybe lehet venni a telefonos programok szolgáltatásait.


Hallo, itt VAIO!

A VAIO számítógép- és noteszgépcsaládot megalkotó japán Sony most egy ilyen eszközzel örvendeztette meg a nagyérdeműt: a VN-CX1 lényegében nem más, mint egy multifunkciós mutatóeszköz, amely a kagylóhéjas mobiltelefonok mintájára szétnyitható, így az egérrel kényelmesen lehet fogadni a beérkező Skype-hívásokat.

A 800 dpi-s érzékelővel ellátott optikai egér két gombot és egy görgőt kapott, a bejövő Skype-hívásokat pedig a mutatóeszközön elhelyezett LED is jelzi. A kihangosítható telefon-egér ötféle színben kerül forgalomba 8000 jenes áron, ami átszámítva hozzávetőlegesen 14 600 forintnak felel meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés