Az MSI beveti a Tigris erejét

Az MSI bejelentette a Classic szériába nevező CR610-es notebookot, mely teljes egészében AMD belsőt kapott. Méghozzá nem is akármilyet, ugyanis a készülék a nemrég bemutatott Tigris platformra épül, ami azt jelenti, hogy multimédiás szolgáltatásokban bizony nem lesz hiány.

A CR610 Vision minősítéssel rendelkezik, azaz egy kétmagos, 2 vagy 2,1 GHz-es órajelen üzemelő Athlon II Dual-Core processzorral rendelkezik, melyhez a grafikus erőt a Mobility Radeon HD 4200 jelzésű integrált grafikus mag szolgáltatja. Utóbbi rendszer támogatja az ATI Stream technológiát és a DirectX 10.1-es API-t. A rendszermemória mérete maximum 4 GB lehet, az SO-DIMM modulok pedig a DDR2 szabványra épülhetnek.


Forrás: HEXUS.net [+]

A 16 hüvelykes, szélesvásznú kijelzővel rendelkező notebook 1366x768 pixeles natív felbontást használ, az adattárolásra pedig egy 250, 320 vagy 500 GB-os merevlemez alkalmazható. Az archiválás feladatát a beépített DVD-író látja el. A hatcellás akkumulátorral felszerelt, 2,48 kg-os, 18-30 mm vastag készülék kommunikációs lehetőségeit a 802.11b/g/n Wi-Fi és a Gigabit Ethernet biztosítja, ám ez a kínálat kiegészíthető egy opcionális Bluetooth modullal. Természetesen a mobil gépezetről nem maradhatott le a kártyaolvasó, a webkamera, a HDMI és az eSATA port, valamint a sztereó hangrendszer.

A kívül fekete színben pompázó MSI Classic CR610 előtelepített Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel érkezik. A termék megjelenése novemberben esedékes, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nem nyilatkozott a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés