A Thermaltake és a BMW közös gamer egere hivatalosan is elrajtolt

A Thermaltake extravagáns koncepcióegeréről, a Level 10 M-ről először év elején adtunk hírt, az első képek és információmorzsák komolyan felkeltették a gamer társadalom érdeklődését. Bár akkoriban konkrétumok még nem igazán derültek ki, azonban az a tény, hogy a Thermaltake a BMW Group-hoz tartozó DesignworksUSA-vel együtt dolgozik a terveken, már önmagban is bizalomgerjesztő volt. Aztán márciusban szinte minden részlete ismertté vált a Tt eSPORTS Level 10 M játékosoknak kifejlesztett egérnek, azonban érkezési dátumára és vételárára még várni kellett. Eddig!

A Thermaltake ugyanis bejelentette a Level 10 M indulását, a legnagyobb európai, egyesült államokbeli és ázsiai boltok és webáruházak kínálatában a napokban fognak felbukkanni a különc rágcsálók. A dizájnt és a funkciót korábban már részletesen kifejtettük, ezért most csak röviden fussuk át főbb tulajdonságait. Igazi különlegességét az adja, hogy a beviteli eszköz alsó és felső része két külön darabból áll, amelynek több pozitív hozadéka is van. Először is a 3D Steering Axis rendszernek köszönhetően a felső rész körben 5 fokban képes elhajlani, valamint a magassága is állítható, így a legtöbb kézbe gond nélkül belesimul.

Az egér alja a repülőgépgyártásban is használt alumíniumból készült, így nem csak könnyű, de erős is, így élettartama miatt nem kell aggódni. Viszont annak következtében, hogy a jószág nyitott felépítésű, és a tetejére apró szellőzőnyílásokat vágtak, így a passzív légáramlás miatt mind az egér felülete, mind a tenyér hűvös marad hosszas, izzasztó menetek alatt is.

Aljában egy 8200 dpi felbontású lézeres szenzor figyel, amely alapból 800, 1600, 3200 és 5000 dpi-re is állítható, valamint a mellékelt szoftver segítségével tovább finomhangolható. A Level 10 M-nek két fő gombja, egy görgőgombja és 5 kiegészítő nyomógombja van, ezek tetszés szerint programozhatók, de egy úgynevezett Z gomb segítségével 5 profil között váltogathatunk gyorsan, így virtuálisan lényegesen több paranccsal operálhatunk, mint azt a fizikai adottságok indokolnák. A megvilágítás effektje és színe is teljesen szabadon konfigurálható.

A fekete (Diamond Black), fehér (Iron White), zöld (Military Green) és piros (Blazing Red) színben elérhető Tt eSPORTS Level 10 M vezetékes gamer egérért 99 dollárt kérnek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés