Üdítő Asus barebone

Aki mini-PC építésére adja a fejét manapság, többnyire először a Shuttle, AOpen, esetleg DTK márkák jutnak eszébe, mint lehetséges alap-alternatíva. Az SFF (Small Form Factor) barebone-ok piaca azonban napról-napra bővül. Az Asus műhelyéből most kikerült S-Presso a cég eddigi barebone-jaitól eltérően új formavilággal csábít.


Az új Asus modell a külsőségeken kívül  versenyképes multimédia-megoldásokkal kívánja meghódítani a vásárlókat, így az SP-111-es típusjelű modell alapkiépítésben érintőpanellel és TV-tunerrel érkezik, ezenkívül az operációs rendszer betöltése nélkül is képes audio- és videofájlok lejátszására, illetve ellátták távirányítóval is. Az SP-112 inkább a játékosok igényeit szem előtt tartva készült, így nélkülözi a fentebb említett funkcókat. Mindkét modell alaptartozéka a megszokott 7 az 1-ben kártyaolvasó.

Az S-Presso az Intel 865G + ICH5 lapkakészletére épül, 533 és 800 MHz FSB-t használó Pentium 4 processzorokat és maximum 2 gigabájtnyi 400/333/266 MHz-es DDR memóriát fogad (kétcsatornás módban is), illetve egy AGP 8x bővítőhellyel látták el. Az S-Presso kék és fehér színben kerül forgalomba, az alapmodell ára brutto 59 900 forint, az extrákkal ellátott változat ennél körülbelül 20 000 forinttal lesz drágább.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés