Hirdetés

Új csúcsmodellt kap a Dell Latitude 2 az 1-ben család

A legfrissebb Latitude 7400 külön szenzorral rendelkezik, így elég csak leülni elé, hogy használatba vehessük.

Új taggal bővül a Dell Latitude szériája: a CES örömére érkező Latitude 7400 2 az 1-ben noteszgép a világ egyik legkisebb 14 hüvelykes hibridje. Az alumíniumburkolat alatt nyolcadik generációs, négymagos Intel Core processzorokat találunk majd az U szériából, míg az alaplapon maximum 16 GB-nyi LPDDR3 RAM kaphat helyet. A rossz hír ezzel kapcsolatban, hogy ez fix méretű, tehát utólag nincs bővítési lehetőség.


[+]

A már említett 14 hüvelykes kijelző Full HD felbontást, alacsony fogyasztást, matt bevonatot, aktív toll támogatását és 300 nites maximális fénysűrűséget ígér. Dedikált grafika opcióként sem választható, a megcélzott ügyfélkör azonban valószínűleg nem fog panaszkodni az UHD Graphics 620 képességeire. Háttértárként NVMe SSD-k közül lehet válogatni, Opallal vagy anélkül, és 512 GB-tól 2 TB-ig terjedő kapacitással (utóbbira nyárig kell várni). Mindezt alapból egy 52 Wh-s akkumulátor látja el energiával, de választható 78 Wh-s egység is, amivel a Dell már 24 órás üzemidővel kecsegtet. A külvilág felé rendelkezésre áll természetesen a Wi-Fi, amiről egy 2x2-es IEEE 802.11ac-s adapter gondoskodik. Ez lehet Qualcomm vagy Intel is, előbbi esetben Bluetooth 4.2, utóbbiban pedig Bluetooth 5.0 jelenti az extrát. Nem hiányzik a mobilnet sem egy Qualcomm X20-as LTE modem formájában.


[+]

A 320 x 200 x 15 mm-es, és 1,35 kg tömegű noteszgép oldalain két Thunderbolt 3, két USB 3.1 Gen1 sebességű Type-A, HDMI port, és egy microSD kártyaolvasó kapott helyet. Az extrák között van bekapcsológombba integrált ujjlenyomat-olvasó és SmartCard foglalat, 3D-s IR webkamera az arcfelismeréshez, illetve ott a Dell ExpressSign-In, ami egy közelségünket érzékelő szenzort használ. Ez körülbelül 1 méterről képes detektálni, ha leülünk a számítógép elé, és ilyenkor aktiválja az IR kamerát is, majd, ha felismer bennünket, automatikusan be is léptet a Windowsba, anélkül, hogy a kisujjunkat mozdítani kéne.

A Latitude 7400 márciustól kerül majd forgalomba, induló ára 1600 dollár lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés