Új külső SSD-k az ADATA-tól

Három új külső SSD-vel bővítette kínálatát a gyártó, melyek között akad USB Type-C csatlakozóval szerelt is.

Három új külső SSD-val bővült az ADATA kínálata, melyek legalább négyszeres sebességet nyújtanak egy hagyományos merevlemezhez képest, miközben lényegesen kevesebb energiával is beérik, abszolút némák üzem közben és a rázkódásokra sem érzékenyek, ezáltal sokkal jobban megfelelnek mobil eszközök mellé.

Az SC660 és SV620 a megfizethetőbb réteget képviselik a külső SSD-k között, ami eddig nem volt jellemző a szegmensre. Teljesítményük az SSD-k szintjén ma már átlagosnak mondható, hiszen legfeljebb a 410 MB/s írási és olvasási tempóra képesek az USB 3.0 csatolón keresztül. Ezen felül mindkettő ütésálló kialakítást kapott és kék LED tájékoztat az aktivitásról. Eltérés így csupán a külsejükben van, mivel amíg az SC660 9,7 mm vastag és fém borítást kapott, addig az SV620 valamivel vastagabb, mivel a peremei magasabbak, így védve a felületet a karcolásokkal szemben. Mindkét SSD 240 és 480 GB-os méretben érhető el, az SV620 már most, míg az SC660 augusztustól – a szokásos 3 év garanciával.

Kattintásra galéria nyílik!
ADATA SV620 és SC660 [+]

Ezzel szemben az SE730-as típus jelenleg a világ legkisebb USB Type-C csatlakozóval szerelt külső SSD-je. Ez a modell sémát követ, így a 72,7 x 44 x 12,2 mm-es méretéhez mindössze 33 g-os tömeg társul, miközben IP68-as védettséget biztosít fém háza, már amennyiben lezárjuk a csatlakozót takaró ajtóval. A sebesség ebben az esetben 500 MB/s-ben tetőzik írás és olvasás esetén, amit az USB 3.1 Gen.2 szabványnak is köszönhet. A kompakt külső SSD 250 GB-os méretben, valamint arany és piros színekben érhető el, szintén 3 év garanciával.

ADATA SE730
ADATA SE730 [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • ADATA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés