Hirdetés

Újabb gigantikus monitor, ezúttal az Acertől

A tavasszal beígért, 43 hüvelykes Predator LFGD érkezik a boltokba mindenféle földi jóval és ehhez mért árral.

Van pénzed? Lehet, hogy hamarosan nem lesz, legalábbis akkor, ha csak a tavasszal bemutatott és szeptemberre ígért Predator CG437K P nagyméretű gamer-monitorra (LFGD) vártál, hogy elkölthesd, a 43 hüvelykes, UHD felbontást és 144 Hz-es képfrissítést kínáló kijelző ugyanis kis késéssel, de lassan érkezik a boltokba. Első körben természetesen az Egyesült Államokban élők örülhetnek neki, ott ajánlott ára 1500 dollár, de már hazánkban is rendelhető, itt készülhetünk az 500 000 forint körüli árra.


[+]

A 3840x2160 pixeles VA panelre épülő kijelző alapból 120 Hz-es, de némi túlhajtással eléri az említett 144 Hz-es rátát, amelyet FreeSynckel és G-Synckel is kihasználhatunk. Az Xbox One-t használók kedvéért HDMI bemeneten keresztül a VRR is támogatott, a képminőségről pedig a magas felbontás mellett a DisplayHDR 1000 tanúsítvány követelményeinek teljesítése és a DCI-P3 színtér 90 százalékos visszaadása is gondoskodik. Az Acer ezeken felül egyébként a színhűségnél 1 alatti DeltaE értéket is ígér, és hogy a szemünk mellett a fülünk is kapjon valami jót, 2x10 wattos hangrendszerre is felkészülhetünk.

Aki nem szeretné a méretes talppal együtt használni a Predator CG437K P-t, az igénybe veheti a VESA kompatibilis rögzítést a falra szereléshez, míg a bemeneteknél három HDMI, két DisplayPort és egy Type-C közül választhatunk. Az extrák listáján találunk USB hubot, RGB LED-eket, külső fényviszonyokat érzékelő, és a fényerőt ahhoz igazodva szabályzó rendszert is találunk, de kapunk távirányítót, illetve olyan közelség érzékelőt is, ami automatikusan ki- és bekapcsolja a képernyőt, attól függően, hogy ül-e előtte valaki.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés