Hirdetés

Újabb SideWinder egér a Microsofttól

Bal és jobbkezes felhasználók számára egyaránt használható egeret készített a Microsoft, ami a SideWinder X3 nevet kapta. Az elsősorban játékosok igényeinek megfelelően megtervezett rágcsáló egy középre helyezett, 2000 DPI felbontású lézeres érzékelőt kapott, aminek érzékenysége három gomb segítségével akár menet közben is módosítható, 400, 800 és 2000 DPI között.

Microsoft SideWinder X3
Microsoft SideWinder X3

A felbontás állítására szolgáló gombok mellett még öt makrózható is található, amelyek segítségével teljesen személyre szabható azok működése. Ehhez az IntelliMouse szoftver nyújt segítséget, aminek Windows XP és Vista operációs rendszerekhez írt változata mellett már elkészült a Windows 7-re írt verziója is.

Az optika 7080 képkockát elemez ki másodpercenként, a begyűjtött adatokat pedig USB porton keresztül továbbítja a számítógép felé. A SideWinder X3 maximum 20G-s gyorsulást tud lekövetni, a mozdulatok maximális sebességét pedig 115 cm/s-ban maximalizálta a gyártó. A Microsoft legújabb egere májusban kerül a piacra, a fogyasztói árát 40 dollárban állapították meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés