Hirdetés

Véletlenül (?) kiderült, milyen lesz a következő Dell XPS széria

A gyártó oldalán egy rövid időre publikussá vált a 2020-as XPS 15 9500 és 17 9700, illetve a Precision mobil munkaállomás.

Javában készül a Dell az XPS notebookcsalád frissítésére – hogy belül milyen hardverre számíthatunk, azt az elmúlt napok alapján nem nehéz kitalálni (például GeForce GTX 1650 Ti-re), viszont egy szándékos vagy véletlen bakinak köszönhetően most az is kiderült, hogy a belsőn túl idén a külsőn is változtatna az amerikai cég. Nem történt más, mint ami újabban egyre gyakrabban fordul elő: egy rövid időre publikussá vált a még be sem jelentett gépek termékoldala, melyet ugyan lelőttek, de nem elég gyorsan.


(forrás: Notebookcheck) [+]

Az így megtekinthetővé vált modellek között ott van az XPS 15 9500, illetve az XPS 17 9700 is, néhány Precision családba tartozó, hordozható munkaállomás mellett. Az előbbiek esetében látszik, hogy a kijelző (a neten keringő egyéb információknak megfelelően) 16:10-es képarányú, amely igazodik az online tesztadatbázisokban látott 3840x2400 pixeles felbontáshoz. A gépek mérete valószínűleg nem változik a magasabbá váló képernyőtől, a keret alsó része ugyanis látványosan keskenyebb, és örömtelinek tűnik a nagyobb tapipad és a felfelé néző hangszórók megjelenése is.

Bár alapvetően nagy méretű gépekről van szó, mintha a Type-A-s USB konnektoroknak búcsút inthetnénk velük, a képen csak Type-C-s csatlakozók látszanak, amelyek valószínűleg Thunderbolt 3 interfészt kínálnak. Várható, hogy a notebookok töltése is ezen portok valamelyikén keresztül történhet.

A Precision esetében új szellőzőnyílások, átdolgozott portok tűnhettek fel az oldalon, de mivel itt kevesebb a fotó, nem látszik például, hogy mi van a gépek hátoldalán, márpedig ezeknél a notebookoknál több minden (például videokimenet) is található ott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés