Wi-Fi-t kapott az Asus HD médialejátszója

Az Asus még az év közepén mutatta be az első HD médialejátszóját, mely O!Play HDP-R1 néven került a köztudatba. A vállalat azonban nem merült el a sikerekben és rögtön további fejlesztéseket eszközölt, amelyek eredménye az O!Play Air HDP-R3 nevű utód. A friss modell legfontosabb újítása, hogy a 10/100-as vezetékes Ethernet modul mellett már 802.11/b/g/n szabvánnyal kompatibilis Wi-Fi vezérlőt is rejt. Ennek megfelelően a média streamelése a csatlakoztatott készülékekre most már vezeték nélkül is megoldható, sőt a mellékelt O!Link szoftver segítségével a számítógépen kiválasztott tartalmakat az O!Play Air igény esetén lejátssza. Az Asus elmondása szerint a jövőben internetes szolgáltatások is elérhetők lesznek a termékre.

[+]
[+]

Természetesen az O!Play Air rendelkezik az előd értékes tulajdonságaival, így a HDMI, kompozit és SPDIF kimenettel ellátott lejátszóhoz bármilyen USB 2.0 vagy eSATA interfésszel rendelkező adattároló csatlakoztatható. Sőt az új modell még ennél is többet kínál, ugyanis beépített kártyaolvasóval is rendelkezik, valamint támogatja a Dolby Digital, Dolby Digital Plus és DTS szabványt.

A 491 grammot nyomó, 181 x 125 x 48 mm-es O!Play Air HDP-R3 az alábbi táblázatban felsorolt video- és audioformátumokat támogatja:

Asus O!Play Air HDP-R3 HD Media Player
Támogatott videoformátumok MPEG1/2/4, H.264, VC-1, RM/RMVB
Támogatott videofájlok MP4, MOV, XVID, AVI, ASF, WMV, MKV, RM, RMVB, FLV, TS, M2TS, DAT, MPG, VOB, MTS, TP, TRP, ISO
Támogatott audiofájlok MP3, WAV, AAC, OGG, WAV, FLAC, AIFF
Támogatott képformátumok JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF
Támogatott felirattípusok SRT, SUB, SMI, SSA

Az O!Play Air HDP-R3 még ebben a hónapban forgalomba kerül, az ajánlott fogyasztói árról azonban nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés