Hirdetés

Hordozható Bluetooth hangsugárzó Hollandiából

Elmúltak már azok az idők, amikor a szórakoztatóelektronikai iparág (egyik) központjának az öreg kontinens számított. Hovatovább már ott tartunk, hogy ujjongani kell, ha egy európai gyártó lép színre egy új termékkel, épp ezért bír hírértékkel a Zens QI piacra dobása.

Zens QI
Zens QI [+]

A hollandiai, eindhoveni székhelyű Zens a különféle hordozható eszközök, laptopok, telefonok, PMP-k, tabletek kiegészítőinek szánt eszközök fejlesztésére és gyártására szakosodott. Rendelkeznek többek között különféle töltőkkel, tokokkal, külső akkumulátorokkal, és most bejelentették, hogy egy hordozható hangsugárzóval is színre lépnek.

A 100 euróba kerülő Q1 külsejében a konzervatív dizájnvonalat képviseli. Eltérően számos vetélytársától első pillantásra úgy fest, mint egy szürke tégla. Két darab öt wattos hangsugárzót építettek bele és mélynyomóval nem rendelkezik. 4500 mAh-s akkumulátort viszont kapott, így a működtetéshez nem kell feltétlenül a hálózati áramforráshoz csatlakoztatni. A zeneszámok a Bluetooth technológia révén vezeték nélküli úton juttathatóak el rá, és mivel támogatja az NFC technológiát, így elméletben a párosítás is pofonegyszerű.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Zens

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés