Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolti_20

    senior tag

    válasz #54625216 #6483 üzenetére

    Pedig ha jól emlékszem, most tavaszra igérték, de nem lett belőle semmi sem. Az ár nem probléma kb 300-350 (105.000-122.000 forint ) fontig belefér nekem, pedig 200-250 (70.000-87.500 forint )font volt csak a beígért áruk. A képeket, leírásokat nézegetve zsebembe is rakhatom, nem kell a fejemen hordani, sem az aksit sem az eszközt, csupán az összekötő vezetéket ami elér a derekamig vagy a zsebemig. AZ a limitált ígért 5-6 óra bőven elég, főleg ha lehet hozzá venni több aksit. :C

    Én tapasztalatból mondom hogy kényelmetlen nekem a vezeték, főleg ha az ágyba ülök be vele, az állandó igazgatásoktól már elegem van, ráadásul gyakran ki is zökkent a játékból. Arról nem is beszélve ha másnak mutatom meg szinte egyből feltekeri magára a vezetéket.

    Nem egy PC-s kiszolgálásra gondoltam, hanem kettőre, 2-4 szenzorral de akkor ez teljesen kilőve. Igen sajnos jelenleg még a gépigény burtálisan nagynak számít. :(

    Kérdés: Esetleg van rá esély hogy a jövőben bevezetik a szemkövetést (eye tracking-et)? Láttam ezzel kapcsolatban is teszteket hogy a gépigényt letudná csökkenteni, mert csak azt a részt dolgozza ki részletesen ahová nézel.

    A multiplatform nem működik egy úgynevezett revive alkalmazással? Olvastam ezzel kapcsolatban is hogy még volt egy kisebb balhé mert a tört játékokat futtathatóvá tették vele.

    Igen a hűtéssel kapcsolatban pontosan erre gondoltam, hogy az arcomat kellene hűteni nem a szemüveget, bár a lényeg ugyan az... Meleg van a szemüvegben és párásodik.

Új hozzászólás Aktív témák