Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #24845312

    törölt tag

    válasz Biznisz Elek #2588 üzenetére

    Kaptam visszajelzést tőlük a megrendelésről. A fiókomba belépve is látható volt, hogy él a megrendelés. Aztán mivel nem jelentkeztek már jó ideje, gondoltam itt valami nem stimmel. Mivel se telefonon, se e-mailben, se SMS-ben, se semmilyen módon nem kerestek, beléptem újra a fiókomba, és akkor láttam, hogy törölték a megrendelésem.
    Nem vártam csodát, tudtam én ezt előre, hogy törölni fogják, hiszen a legolcsóbb helyen is 49ezer Ft volt az a processzor, ami akkor náluk 46ezer, és ez aztán végképp nem jellemző az ő árképzésükre, ha valóban megvásárolható termékekről van szó. Én csak azt sérelmezem, hogy a megrendelés törléséről még csak egy e-mailt vagy SMS-t sem küldtek.
    A telefon itt van folyamatosan nálam, nem hívtak azon sem, én meg nem fogom a boltokat hívogatni egyenként, mert nem 1-2 megrendelésről van itt szó. Érdekes módon a nem kamu árakkal operáló boltokat sem kellett sohasem hívogatnom, hanem ők tájékoztattak ha valamit ők nem tudtak teljesíteni. Ez alap lenne szerintem mindenhol, de semmi gond, majd elköltöm a pénzem máshol, nálam és az ismerősi körömben a laptopszalon.hu mostantól tiltólistán van.

Új hozzászólás Aktív témák