Hirdetés

Aktív témák

  • den80

    tag

    Chrystian22
    nem tudom mások hogy jártak vele,
    de engem 1800ft-ra megkárosított.
    eredeti hirdetése ahol érdeklődtem 2 db 50ml es parfüm áráért.
    Privátban megkaptam az összegüket, valamint a posta összegét, amit másnap be is fizettem a számlájára.
    Csomag megérkezett, 2x 30ml parfümöt küldött.
    Egyből felhívtam, akkor még az adatlapján szerepelt a telefonszáma.
    Jelentettem felé a hibáját, amit furcsának vélt, pedig visszanézve a privát beszélgetésünket, nyilvánvalónak kellet lennie a számára a rendelésem pontos típusairól.
    meg is jegyeztem a topikjában 1 hónap után . Ott hivatkozva kórházi távollétére, közben aktívan fórumot látogatva .
    Ott lereagálta , érvénytelenítette a topikot, és aznap újat is nyitott.[link]

    Privátra nem reagált ezentúl.
    Kénytelen voltam benyelni a többlet fizetésemet.

    [ Szerkesztve ]

    volt, van, lesz

  • I_Am

    veterán

    válasz den80 #12002 üzenetére

    Megvontam a hírdetési jogát és az apróit érvénytelenitettem, amig nem rendezi a dolgot.

    Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

  • Lord Dragon

    senior tag

    Lujgi

    Sajnos végül ebbe a totyikba jutottam Lujgi -val kapcsolatban. Eddig nem akartam jönni, mert a helyzetem sokkal inkább becsületbeli, mint anyagi kérdés. A történet a következő:

    Már legalább 5-6 hónappal ezelőtt volt, hogy lebonyolítottunk egy üzletet. Több cucc kölcsönös cseréje volt, ami értékegyeztetéssel történt.
    A csere alapja az én részemről:
    - XFX GTX 280 (új)
    - Gigabyte N680SLI-DQ6 alaplap (használt)
    - 1*2 GB Kingmax DDR2 800 Mhz RAM (használt)
    Lujgi részéről pedig:
    - Logitech Z5500 hangfalszett (használt)
    - ASUS P5E3 Alaplap (használt)
    - 4x1 GB 1333 Mhz-es Kingston DDR3 RAM (használt)
    - Inno 3D 9600 GT (használt)

    Így egyeztünk meg, így találtuk akkor egyenlőnek az értékeket. A cserét Csongrádon bonyolítottuk le a vasútállomáson, odáig tudtam elmenni vonattal ő pedig oda jött ki. A tranzakció befejeződött, a cuccokat elcseréltük. Minden hibátlan volt amit adott és ő is így nyilatkozott az én cuccaimról sőt még piros pontot is adtam neki hirtelen felindulásból! :W

    Jelen esetben az DDR3 RAM-okról van szó! Elsőre ugyan nem vettem észre az átvételnél, de utólag kiderült, hogy a 4x1 GB DDR3 RAM amit adott valójában csak 1066 Mhz-es Kingston RAM-ok nem pedig 1.333-asok, ahogy ő hirdette és adta el annó. Ezt sajnos már csak akkor vettem észre, amikor viszonteladásra kerültek a RAM-ok a részemről. Írtam erre Lujgi-nak, hogy 1066-os RAM-okat adott a megbeszélt 1.333 -asak helyett. Erre ő után nézett és mondta, hogy valóban 1066-osakat adott. Elnézte, de én is észrevehettem volna. A RAM-okat így 3.000 Ft-al kevesebbért tudtam viszont eladni. (Nevezetesen 14.000-ért adtam őket így el, amúgy meg 17.000-ért vitték volna).
    A részemről (Lord Dragon) úgy történt a viszonteladás, hogy meghirdettem 17.000-ért a 4x1 GB DDR3 Kingston RAM-ot 1.333 Mhz-esként, ezután ráírtak, hogy vinnék. Akinek viszont eladtam a RAM-okat szerencsére figyelmes volt és elég hamar észrevette, hogy 1066-os RAM-ról van szó. Azt mondta, hogy így is igényt tart rájuk, így hát 14.000 Ft-ban egyeztünk meg vele végül és 3.000 Ft-ot visszautaltam neki azonnal és elnézést kértem a félreértésért.

    Ezek után Lujgi-hoz fordultam, hogy a 3.000 Ft veszteségemet rendezzük, tekintve, hogy az eredeti üzletünknél, ő nem azokat a RAM-okat adta nekem el, amit megbeszéltünk.
    Rövid ideig ígérgette, hogy küldi a 3.000Ft-ot, majd azt mondta, hogy ez az én hibám is volt, mert én sem vettem észre az eredeti átvételnél, hogy csak 1066-osak. Úgy döntöttem hát, hogy igaza van én is hibáztam. Felezzük hát be a költségeket. Mondtam neki, hogy küldjön 1.500 Ft-ot és le vagyunk rendezve. És akkor nekem is volt 1.500 Ft tanuló pénzem amiért figyelmetlen voltam.

    Azóta már legalább 2 hónap eltelt és ő folyamatosan más és más kifogásokat keresve nem hajlandó elküldeni ezt az összeget. Sőt egy priviben még azt is leírta, hogy már elutalta az összeget. Erre én küldtem neki a linket a számlakivonatomról, hogy nem jött meg pénz. Erre mondta, hogy érdekes, pedig elküldte... de akkor majd újra küldi.
    Lényegében hónapok óta csak ígérget, de most már elegem lett belőle azért írtam be ide.
    Jelen helyzetben már ott tartunk, hogy nem válaszol a Privát üzenetekre se semmit, amit írok neki. Sajnálom, hogy így kellett alakulnia, eredetileg korrekt embernek ismertem meg. Sőt ahogy elnézem eddig csak pozitív értékelései vannak, nem értem miért ér hát ilyen keveset a becsület neki (gyakorlatilag egy pizza ára az egész azért nem írtam eddig...). Úgy érzem, hogy ennél korrektebbül nem tudtam már hozzáállni a dolgokhoz.

    1, Nem fekete pont-al nyitottam
    2, Hónapokig vártam az ígérgetései révén
    3, még a 3.000 Ft felét magamra is vállaltam.

    Én mindig maximálisan korrekt szoktam lenni minden üzletnél, eddig nem volt rám panasz így ezt várnám el azoktól is akikkel üzletelek. Gondolom egyértelmű, hogy miután évek óta itt üzletelek, nem az 1.500 Ft-os veszteség miatt írok ide, hanem sokkal inkább egy becsületbeli kérdés miatt.

    Azt hiszem minden elmondtam amit akartam. Ezek fényében kérnék egy Fekete pontot Lujgi -nak.

    Üdv! L.D.

    U.I.: A leírtak közül bármit alá is tudok támasztani Privát üzenetekkel, amennyiben szükség lenne rá. Nem töröltem egyet sem eddig. 200 valamennyi van összesen amit Lujgi-val folytattunk.

    [ Szerkesztve ]

  • HagaNRG

    őstag

    válasz I_Am #12000 üzenetére

    Jelenteni most nem akarok, csak érdeklődnék egy dolog után, ami már régóta foglalkoztat:
    Ezt a másodreget Ti minden esetben 100%-ra kiszűrhetitek?
    Úgy értem mi számít másodregnek? Ha az illető ugyanarra az emailre regisztrál be? Mert akkor végtelen freemailt tud valaki csinálni magának és napont vadiúj, ismeretlen userként lehet jelen?

    Vagy IP alapján derül ki a dolog? Mert akkor az már biztosabb dolog és nyugodtabban alszom, hogy nem fogok véletlenül sokadszorra is ugyanahhoz a csalóhoz bejelentkezni valami olcsó áruért.

    Köszi szépen!

  • norbit808

    tag

    Hello én csak kérdezni szeretnék valamit
    Azz lenne nekem a problémám hogy több mint egy hete meg álapodtam egy srácal hogy meg veszem tüle a memoriáit meg irtam a cimem meg stb ,aztán eljötta hétfö már mint mult héten és vároma postást (persze pénzt nem küldtem) de semmi nem jön majd holnap akkor se meg egész héten se hivoma srácot kérdezem töle mi a helyzet legyek nyugottan jönni fog erre a másik barátomnak szolok isjon már asrácnak a memoriával kapcsolatosan erre neki is irja hogy persze meg van stb stb ö is meg rendelia memokat erre neki se hogy ilyenkor mi van ?
    Csak egyszerüen szélhámos ?

  • I_Am

    veterán

    válasz norbit808 #12006 üzenetére

    Ki ez a srác? Mert ha igy csinál, akkor valószínű az előreutalósokra pályázik és csakni akar, vagy már csalt is.

    HagaNRG: IP és egyéb dolgok alapján is. :K

    [ Szerkesztve ]

    Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

  • norbit808

    tag

    Szia a hirdedést azt már nem találom de a neve meg van
    rodnás: és erröl volt szó (CORSAIR DDR2 800Mhz CM2X1024-6400C4)
    de azota semmi nem történik már vagy 6 privit irtam neki és nem is válaszol
    De végül is mindegy mert már találtam másikat remélem azzal ösze jön csak azért ez gáz hogy meg hirdeti meg adod a cimet mindent le zsirozol és ba..... küldeni az árut meg igéri több embernek és sehol semmi
    üdv norb

  • I_Am

    veterán

    válasz norbit808 #12008 üzenetére

    Rodnas nevű tagunk 2005 óta nem volt bejelentkezve.

    Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

  • norbit808

    tag

    válasz I_Am #12009 üzenetére

    rodnás
    igy vana neve és még Jan 31 beszéltem vele ha gondoloda privát beszélgetést valahogy be linkelem vagy nem tom

  • I_Am

    veterán

    válasz norbit808 #12010 üzenetére

    a felhasználó adatlapjának linkjét dobd ide.

    Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

  • I_Am

    veterán

    válasz norbit808 #12013 üzenetére

    privátokba beleolvasni nem tudunk. A lényeg, hogy megnéztem a felhasználót, a hírdetését érvénytelenítette, tehát maximum egy feketét érdemel, amiért felültetett több embert is. (ahány embert, annyian oszthatnak jogosan feketét)

    Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

  • szoszo74

    csendes tag

    Fekete pontot javaslok biznicman123 -nak, mert a már megállapodott terméket másnak adta el.Ahogy én látom már a második ember vagyok rövid időn belül akit félrevezetett.Lásd 11957 hsz. ráadásul ugyanazzal a termékkel csak kb.10nap múlva.

    január 24hirdetés
    http://hardverapro.hu/apro/kingston_1gb_ddr_ram_3/hsz_1-50.html

    január 30 hirdetés:
    http://hardverapro.hu/apro/kingston_1_gb_ddr_ram_400_mhz/hsz_1-50.html

    [ Szerkesztve ]

  • The Bachelor

    tag

    kalettadanee-nak egy hatalmas fekete pontot kérnék! A történet a következő:
    Épp egy gamer egeret készültem vásárolni, és rátaláltam erre a hírdetésre, amiben az áll, hogy az egér: kétszer volt használva, hibátlan állapotú, garanciális.
    Felvettem msn-re a srácot és részleteket ott beszéltük meg vele, mivel sok-sok kérdésem volt az egérrel kapcsolatban. Végül megvettem az egeret, utánvéttel ki is hozták, azután kiderült hogy MINDENBEN hazudott:

    msn beszélgetésünk:
    - és meddig van még rá garancia?
    - pill azt mondom előveszem a dobozát
    még kicsit több mint másfél év és ugye természetesen van a próbagarancia is

    Hatalmasat hazudott! Ugyanis vásárlástól számítva 12 hónap garancia van az egérre! Amikor beszéltünk akkor meg már egyáltalán semmi garancia nem volt rá, mivel 2008 augusztusában, 17 hónappal ezelőtt vásárolták az egeret, tehát már a beszélgetésünk pillanatában 5 hónapja nem volt garancia az egérre, de ő másfél év garanciát állított!
    (Arról nem is beszélve, hogy a blokkot nem mellékelte, így ha még lett volna rá garancia, akkor sem tudtam volna érvényesíteni a garanciát blokk hiányában)

    msn beszélgetésünk:
    - és akkor lehet rámondani, hogy nullkilométeres? mennyit használtad?
    - kipróbáltam h midnen müxik-e azt ennyih a szekrényben porosodott

    Itt is óriásit kamuzott! Kipróbálástól, illetve kétszeri használattól nem áll az egész egér mindenhol dzsuvában! (görgő, gombok, az optikáról és bal illetve jobb nyomógombok alól is kaparni lehet a koszt!)
    A másik meg hogy az egér alján lévő gumitalpak MEG VANNAK KOPVA!!! Huzamosabb ideig kellett használnia az egeret, hogy így megkopjon!
    Továbbá az USB-s csatlakozón is látszik az hogy sokszor volt ki-be húzgálva! Még az aranyozott rész is teljesen lekopott róla!!!

    hirdetésében az áll, hogy: "hibátlan állapotban"
    nos én nem nevezném az olyan egeret hibátlan állapotúnak, amelyik nem érzékeli rendesen a -45 fokos irányban történő mozgást, és nem mellesleg laggol is!

    Miután kiderült az átbaszás, megint felvettem vele a kapcsolatot és számon kértem mindezekről, erre ő ezt irta:
    pill az az egér oszttársamé volt nekem ő ezeket az infókat adta:O:O:O:O ha nem felel meg akkor küldd vissza és átveszem ugyanannyiért téll sry de az ő egere volt nekem ő ezt mondta és ő is adta fel nekem ebből semmi hasznom nem volt hétfőn szólok neki a suleeban nyugottan küld vissza még 1* sry de én csak azt tudtam amit oszttársam mondott

    Ebből kiderül az hogy az egész msn-beszélgetésünk alatt folyamatosan hazudott (pl nem vette elő a dobozát, hogy megnézze mennyi garancia van az egérre, mivel nem is volt nála soha) Hazudott továbbá az eladás okáról is, és MINDENről, de tényleg!

    Kezdtem elhinni, hogy őt is átbaszta az osztálytársa, és megörültem neki, mikor azt mondta hogy visszaveszi az egeret, hogy tisztára mossa a nevét. Kért egy hét haladékot, hogy a pénzt összeszedje, én ezt bőven megadtam neki, de amikor letelt a határidő közölte velem, hogy nem veszi vissza az egeret. :((

    7220 Ft-ot buktam az üzleten.

    There Are Only 10 Types of People in the World: Those Who Understand Binary, and Those Who Don't.

  • norbit808

    tag

    rodnás kolégának szeretnék kérni egy Fekete pontott mert elég szépen felültett ezekel a ramokkal CORSAIR DDR2 800Mhz CM2X1024-6400C4 azt mondta még jan 29 hogy posta jött azotta semmi és már febr 08 vanb ugy hogy röviden enyi

    [ Szerkesztve ]

  • bigga

    aktív tag

    csabaxxx nevű felhasználóról lenne szó:
    múlt hét hétfőn lefoglalt egy ramot, amit a hirdetésére ajánlottam, mert keresett 2x2gb ramot, nekem meg volt kettő, 1 hónapos kingmaxom. Ergo alkudozott meglett a 15k-s ár, mondta egy spanommal küldjem el Debrecenbe, és ott átveszi személyesen. OK, elküldetem egy haverral.. Közben váltottunk vagy 40 privátot hogy neki windows is kéne, meg nem nyer annyit azon a gépen, amibe ez a ram kell, stb, stb, nekem ehhez mi közöm, gondoltam... De küldtem a rammal win7et is, nem gond, aztán most hétfőn jön az üzi, hogy az öccsétől venné meg a ramot, mert ő 14be adja! Hát főtt a fejem rendesen!! :(( Közbe én meg már elküldettem az ismerőssel Debrecenbe aki azt várta hogy átadhassa - persze Csabaxxx szívesen átvette volna 14be spanomtól is a ramot, érdekes módon. Szo egy feketét neki, mert megszaladgáltatott, fölösleges köröket futottam, de szerencsére legalább megúsztam ennyivel, és anyagi károm nem származott belőle.
    a hirdetés

    [ Szerkesztve ]

    " You know what capitalism is? Getting f*cked! "

  • Norb3rto

    senior tag

    Érdeklődnék hogy indable kolléga mikor kapja meg ezért a fekete pontját? :R

    Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

  • Balapepe

    csendes tag

    A következő embernek kérek egy fekete pontot:

    fausztg

    Miért : [link] Ez lett volna az adásvétel tárgya, amit hirdetett. Írtam neki, hogy kell, meg is beszéltük a találkozót tegnap estére. Majd jelzett, hogy nem megy, gáz van, elfoglaltsága akad, tegyük át máskorra. Mondom ok, ma mennem kell vidékre haza, de megvárom, átveszem a winyót. Tegnap este közben még belépett, és levette a hirdetést. Ma reggel láttam mindezt, hogy tegnap 22.50 körül lépett be utóljára, és akkor vette le. Na mondom gondolom nem hirdeti már, mert írtam, hogy kell, és megyek a cuccért. Ezután 10 előtt felhívtam, nem vette fel a telefont. küldtem sms-t, semmi. Küldtem neki privit, többet is, mindegyik közt belépett ide PH-ra, mert néztem, de választ nem küldött. Majd hívtam megint, nem vette fel. Írtam pár hirdetésébe, belépett PH-ra, de nem válaszolt. Megint privi, hívtam, nem vette fel. Egy órán keresztül próbáltam elérni, miközben itt járt többször is PH-n, és nekem nem válaszolt, majd küldött végre egy privit, hogy épp melózik, és most hívta a nagybáttya, hogy neki kell adatmentésre a winyó. Ezzel csak annyi volt a szépséghiba, hogy már tegnap este levette a hirdetést, szóval emiatt kamu a dolog, és nem is akarta, hogy el tudjam érni, mert semmire nem reagált.

    Én még azt is megértettem volna, ha csak annyit ír, hogy most nem tud írni, vagy eladta másnak, vagy mittomén, persze akkor is bosszantó lett volna, mert erre vártam tegnap este óta itt Bp-n, és lett volna jobb dolgom. De így, hogy még rá is kamuzott valamit, és nem is akart nekem válaszolni, ezért kérem a fekete pontot neki! Úgy érzem jogos, mert ha vmi megbeszél vkivel, akkor tartsa magát ahhoz, és ha próbálom elérni, kültöm rá a telefont, meg sms-t, akkor legyen már hajlandó vmi módon reagálni!

    Amúgy a legviccesebb, hogy azt írja, hogy 3 találkozója is volt reggel, és akkor ért be a céghez. Azért érdekes, hogy a megannyi telefonhívásra, és sms-re nem tudott válaszolni, ha nem melózott, hanem találkozott ezzel azzal, nem tudott rá válaszolni, de arra volt lehetősége, hogy ide PH-ra belépjen közben 3 vagy négy alkalommal, és lássa, hogy küldtem neki privit, de válaszolni már luxus lett volna. Na ezért érzem jogosnak neki a feketét, remélem más is így látja. Én nem szeretnék ilyen emberrel üzletelni a jövőben!

    Itt vannak a köztünk váltott privik is, ebből látható mennyire volt elérhető, meg miben egyeztünk, és miket válaszolt, miket írtam :

    Ha legközelebb nyilvánosságra hozol privát üzeneteket, ki foglak tiltani a fórumról!

    [ Módosította: ollie ]

  • Norb3rto

    senior tag

    válasz Norb3rto #12021 üzenetére

    Sry a nevet elírtam indblade de link jó :R

    Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

  • I_Am

    veterán

    válasz The Bachelor #12017 üzenetére

    Írtam privit a srácnak.

    Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

  • szucsi19

    tag

    Sziasztok.
    Nekem [lalimano222] kollégával akadt egy kis gondom.Törölte a hirdetést így azt nem tudom belinkelni.
    6 ezer forintban egyeztünk meg, egy ddr 400-as ram kapcsán amit futárral akart elküldeni.
    Én felhívtam a figyelmét a postai szállítás olcsóbbságára, de állítása szerint a futár benne van az árban.
    Meg is kaptam nem futárral hanem sima postai utánvéttel, természetesen egy ezressel drágábban és most azt próbálom tőle visszakérni. Privátokra egy hete nem válaszol. Hozzáteszem minden üzletnél alaposan és pontosan tisztázom, hogy milyen áron és mit kapok az eladótól.Természetesen megvan a privát beszélgetésünk is és ott is minden egyértelmű. Nem tudom egy hét eltelte után már fekete jár-e, de én még mindig bízom a mindkettőnknek megfelelő megoldásban. Tehát jó lenne egy orrára koppintás a megfelelő személytől, ha ez lehetséges.
    Előre is köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

    Szűcs István +36 30/568 4822

  • x71x

    csendes tag

    Lujgi érdemelt ki egy FEKETE PONTot. Egy k800 lett volna az üzlet tárgya,én a megbeszéltek szerint 01.28.-án átutaltam a pénzt,és vártam a csomagot. 02.02.-én írtam neki,hogy nem ért ide még a csomag,4.-én válaszolt ( feladta,várjak péntekig,vidéken dolgozik,stb... ) Tegnap újra írtam neki,4.-e óta nem válaszol az üzeneteimre,pedig minden nap több alkalommal is jár itt.
    Természetesen le van mentve a levelezésünk,alá tudom támasztani az állításom. Kérném az ilyenkor szokásos szankciókat végrehajtani.
    Ez volt az első ilyen negatív tapasztalatom itt;lehet eddig szerencsém volt.

    x____71_____x

  • dstsem

    csendes tag

    Nagy feketepont motoros14 nek mert teljesen inkorekt emberke. A hirdetésében ITT e hónap elsején hívtam és megbeszéltük az üzletet és azóta nem lehet elérni telefonon és nagyon más módon sem sőt idéznék tőle:

    Elhize hogy az a pénz nekem nem pénz?Ez aprópénz amit küldtél.Ezér én nem fogok ugrálni senkinek a szaros 7-8 ezer forintér!

    Nagyon az emailokra is kitérő válszt tesz és neki lehet hogy a 8e nem nagy pénz de nekünk kis embereknek az. Egyébként nem tudom hogy leírhatom e de vaterán is csak rosszat írnak róla mert keresgéltem hátha megtalálom.
    :W

    Follow the white rabbit ... ...because you are the prisoner of the MartiX.

  • fecos2

    csendes tag

    Sziasztok!

    A múlt héten nagyon szépen átvertek egy 8800gts-t,+775-ös lap cerka cpu-val, rammal cseréltem volna 1tb-s, Sata2+egy laptop250gb-s vinyóra.Én marha előre elküldtem a csomagot, oda is ért. Teszt, minden ok.Csütörtökön hív a gyerek, hogy a vinyókat feladta.Öröm és boldogság. Szüleim át is vették a csomagot, ami hétfőn ért oda.Este megyek haza nagy örömben, a Sata2 tb-s vinyó, egy kb. 80gb-s matrica nélküli rossz vinyó volt, a laptop vinyó pedig egy szintén rossz, 40gb körüli ide-s vinyó.De ő állítja Satákat adott fel és hibátlanokat (erre tanui vannak), azóta nem tudom elérni.
    A károm kb. 20.000Ft

    Kerüljétek ezt Csaló: Cs. Zoltán
    Cím:Szalánta,
    Prohardver neve: motoros14
    E-mail: batyuzoli@freemail.hu

    [ Módosította: I_Am ]

  • adamik22

    csendes tag

    válasz szoszo74 #12016 üzenetére

    ez érdekes:D én is megegyeztem vele van egy p900-asa állítólag! felajánlottam neki pár lehetőséget hogy is juttathatná el nekem a telcsit. személyesen nem sikerült megoldani a dolgot..... ekkor azt írta hogy más elviszi!! utána megint irt hogy mégse!!posta esetén irtam hogy küldjön képet a telcsiről bekapcsolt állapotban ekkor elállt az adásvételtől. nem mondom 100%-ra hogy esetleg átverés de mindenesetre furcsa és félrevezetőnek találom a dolgot. napokig megy a hitegetés aztán semmi 2 ilyen készülékről csúsztam le ez idő alatt.

  • hege232

    csendes tag

    Sziasztok !! Lenne 1 problémám epityesz nevü kollégámmal !! Eladtam neki egy ddr2 667 ramot !! (533 küldtem ez jogos) küldeni is fogom neki a pénzt 1e a különbség szerintem !! Most fogom el küldeni neki !! És egy pentium 3.0 ghz 2m/800 processzort 6e árultam ő le alkudta kb 4.5 e pofátlanul + a ramot ugye és utalt nekem elöre 9e forintot !! ebből 600 ft körül a posta volt !! szóval 8 e pár száz forint maradt a 2 dologból elküldtem neki 2009-12-17 én ajálva elsőbségivel a ramot + a procit !! Irt is hogy meg kapta 2009-12-21 én de ezt nem hiszem el mivel ugye bár elsőbségi + ajálva 1 nap mind1 meg kapta le teszteli és szól hát nem keresett nem szólt !! Erre én meg kerestem 2009-12-27 én hogy mi van minden rendbe van mivel nem jelenkezett :( erre irja hogy a ram ugye jó de nem 667 küldtem hanem 533 a proci meg nem müködik !! Most én ezt le teszteltem ha nem müködött volna hibásként árulom :) és ugye bár azt se hiszem el hogy az ember vesz valamit 8e porintér és ott nézegeti 7 hétig a polcon és nincsen 10 perce meg nézni de ő ezt állitja jah meg hogy karácsony miatt nem akart zavarni azért nem is irt eddig !!
    Most erre elősszőr azt mondtam neki küldje vissza meg nézem és ha rossz akkor vissza fizetem neki "okéoké" nem küldte vissza rá 2-3 napra ir h előbb küldjem én a pénzt !! Hát mondom az felejtős ! Akkor azt mondja hogy jár felém van valami üzlete akkor oda adja illetve kéri a pénzt (szombat ,vasárnap volt) Én felhivtam h akkor merre vannak el magyaráztam neki merre lakom de mondtam h nem leszek otthon hivjon fel mikor már ré ér ! ez volt kb 3 óra körül ő 6-7 ig nem hivott én meg (számitógépet szereltem egy idősebb bácsinál) és le merülöbe volt a telefonom csipogott zavarta mondta hogy kapcsoljam ki ki kapcsoltam !! erre 9 körül kapok egy smst h ne szorakkozak vele stb stb nem részletezném kb 30 percet volt ki kapcsolva a telom ..... !!! A lényeg az hogy a használt termékekre nem kötelesség garanciát vállalni de ugye szoktak 3 napot vagy 1 hetet szóval ha annyire ezen lovagolnánk akkor az is le járt és akkor is én kerestem őt hogy mi van !! Lehet h elromlott elromolhat de akkor sem fenyegetlek meg hogy megyünk és meg beszéljük a dolgokat és többen is megyünk !! Meg fel jelentelek !! Azért ez durva én szerintem mivel akár 1 hetes gari is le járt és mivel a termékek ára nem haladta meg a 10 e forintos érték határt igy 3 napos gari van rá törvény szerint ha jól tudom nem biztos !
    A lényeg az hogy figyeljetek oda van neki 9 pirosa de attol szerintem ez még érdekes lehet (én szerintem ) a pénzt meg most utaltam neki !!
    A privát beszélgetést ha kell be is másolom vagy bárkinek meg tudom mitatni ott vannak a dátumok + idők !! A feladást igazoló szelvény meg nálam van azzal is tudom bizonyittani h mikor ,hogyan adtam fel !
    ÉS ez a duma " Hy!
    Nem nagyon haladunk előre!
    Úgy döntöttünk meglátogattunk szerdán! .....Sajnos csak szombaton tudunk menni(remélem addig meglesz a pénzem)!!!!!!!
    Még 2 "volt" ;] ügyfeled is fog velem jönni!!! !!
    Szerintem ezért az egész hajchöért meg a fenyegetésekért illene neki egy fekete !!
    UT : Voltam a rendőrségen is hogy ilyenkor mit tudok tenni ha feljelent azt mondták hogy ha fel jelent akkor be mutatom nekik az üzeneteket a dátummal(már akkor vittem magammal ki nyomtatva) és mondta hogy akkor semmi baj ot fogják elmarasztalni sőt az esetleges per költséget is neki kell ki fizetni ha lenne !! De ne tartsak ettől !!
    ERRŐL ENNYIT ÉS TÖBB ILYEN NEM LESSZ SENKIVEL !!
    (ÉN HÜLYE MEG MÉG VISSZA AKARTAM UTALNI )
    Kérnék neki 1 feketét !! :R :R

    [ Módosította: I_Am ]

  • I_Am

    veterán

    válasz fecos2 #12030 üzenetére

    Írtam privit az illetőnek, addig is megvontam a hírdetési jogát.

    Lujgi-nak is ment privi és mivel már nem egy bejelentés érkezett ellene, javaslom a károsultaknak, hogy amennyiben pár napon belül nem jelentkezik vegyék fel egymással a kapcsolatot és tegyenek ellene feljelentést.

    [ Szerkesztve ]

    Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

  • RootRulez

    félisten

    válasz nihil #11946 üzenetére

    De igen szóltam!

    :(

    épp egy éve...

    [ Szerkesztve ]

    ═════════════════════════════════════════

  • sasa134

    addikt

    Tisztelt Moderátor(ok)!

    elképzelhető, hogy tibi842 = lalimano222 = orokos ?

    Amennyiben ez fennáll, akkor a monitorvitéz ismét különböző nickekkel árulja a monitorjait, és ahogy itt visszaolvasom, nem csak nekem gyűlt meg vele a bajom ... Az én sztorim itt olvasható.

    Vajon minek ennyi nick ? És hány lehet még neki ?

    tisztelettel,
    sasa134

    [ Szerkesztve ]

    Avanti Roma

  • mgoogyi

    senior tag

    A következő a szituációm: Vettem 35k-ért egy Logitech G25 kormányt, amásik fél Győrből feladta törékeny csomagként, én ezzel egy időben kb. utaltam a pénzt. A törékeny csomag ellenére a váltó vezetéke elszakadt(ez nem gond, helyre tudtam hozni) - valszeg nagyon feszesen volt rátekerve a pedálszettre és a vége beleakadt valamibe. Ill. a H-váltó nem működik rendesen, például lükvercbe nem lehet tenni ill. 6-osból 4-esbe átugrik.

    A másik fél állítása szerint a feladás előtt hibátlan volt, képeket is küldött, nem rémlik az elszakadt vezeték.

    Elég hosszan beszélgetek már vele, azt mondtam neki, hogy küldjön 5k-t, abból megpróbálom megcsináltatni a váltót, erre annyit mond, hogy nem az ő hibája, miért fizetne nekem.
    A vissza az egész dologról meg hallani sem akar, merthogy már elköltötte a pénzt és nem tudná visszaadni.

    Na ilyenkor mi a teendő??

  • mgoogyi

    senior tag

    válasz mgoogyi #12044 üzenetére

    Ja igen, akiről szó van:
    http://prohardver.hu/tag/sesztakbence.html
    De persze ezt az accot nem az eredeti tulaj használta ebben az esetben, hanem a testvére.

  • I_Am

    veterán

    válasz sasa134 #12039 üzenetére

    Mint azt akkor is írtam igen, egy ember az összes nick. Köszi, hogy szólsz, de rajta van a listámon a srác, igy figyelemmel követem mit tevékenykedik.

    lalimano-t is kiraktam véglegesen, igy akit örökös vagy lalimano megkárosított az tibi842-t bombázza, illetve ide is írja be a dolgot, mert szeretnék tudni én is a dolgokról.

    Köszönöm.

    Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

  • mgoogyi

    senior tag

    Sziasztok,

    Összefoglalva, mostmár fekete ponttal jutalmazom az illetőt:
    http://prohardver.hu/tag/sesztakbence.html
    Ezt a usert most az illető bátyja használta....

    A történet:
    A következő a szituációm: Vettem 35k-ért egy Logitech G25 kormányt, a másik fél Bőnyből(Győrhöz nem messze) feladta törékeny csomagként, én ehhez képest egy fél nappal hamarabb utaltam a pénzt. A törékeny csomag ellenére a váltó vezetéke elszakadt(ez nem olyan nagy gond, helyre tudtam hozni) - valszeg nagyon feszesen volt rátekerve a pedálszettre és a vége beleakadt valamibe. Ill. a H-váltó nem működik rendesen, például lükvercbe nem lehet tenni ill. 6-osból 4-esbe átugrik.

    A másik fél állítása szerint a feladás előtt hibátlan volt, képeket is küldött, nem rémlik az elszakadt vezeték, igazából ebben nem is kételkedek.

    Elég hosszan "beszélgettem" már vele, azt mondtam neki, hogy küldjön 5k-t, abból megpróbálom megcsináltatni a váltót, erre annyit mond, hogy nem az ő hibája, miért fizetne nekem.
    A vissza az egész dologról meg hallani sem akar, merthogy már elköltötte a pénzt és nem tudná visszaadni.

    Ezután tovább beszélgettünk és megtaláltam ezt a posta honlapján:
    http://posta.hu//kepek/upload/2009-12/USZtorzs_201001.pdf
    18.oldal 5.1.2 pont
    Lényegében azt írja le, hogy gondosan kell becsomagolni, ha az ember törékeny dolgot ad fel. Tehát az ő hibája, mivel ez nem történt meg.
    Egyrészt msn-en beismerte, hogy csak úgy belerakta a dobozba, ahogy benne volt, mikor legutóbb megkapta. Másrészt azt mondja, hogy őt nem érdekli a posta szabályzata. Persze még csak 18 a srác, de ha nem tudunk értelmesen megegyezni, ráverem az egészet. Miután szembesítettem a posta szabályzatával, hirtelen elköszönt, hogy neki ennyi elég volt mára...

  • pc-market

    csendes tag

    Sziasztok!

    Volt egy kis félreértésünk az Örökös nevű felhasználóval, de néhány nap leforgása után sikerült megegyeznünk, így a minap rendezte a dolgot, és visszavette a terméket utánvéttel!
    Így csak a posta díját buktam el, de legalább visszavette!

    Üdv.

    Ha nem veszem fel rögtön a telefont, az nem azt jelenti, hogy nem figyelek oda....hanem azt, hogy dolgozom!:)

  • csucsuka1

    csendes tag

    Sziasztok
    Érdeklődnék hogy ez az úr megkapta a feketéjét
    ezért

    Sziasztok kérnék egy jó nagy feketét Mester8522 nevű kollégának
    Vettem tőle egy asus 9800gtx vgá-t megegyeztünk 20ezer forintban de amire ideért utánvéttel 26-lett hívom hogy mi a bibi állítólag a haverja adta fel és valamit elrontott a feladásnál de azt mondta semmi baj a különbözetet elküldi postán és hogy addig na vegyem ki a kártyát amíg ide nem ér a pénz na akkor még most se lenne vgá-m ugyanis ennek már két hónapja egyszóval vigyázzatok vele mert nem teljesen megbízható a linkjét már nem találom úgy néz ki meddig a pénzemre vártam törlődött vagy csak én nem találom.

    Vagy ezért nem jár?

Aktív témák