Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz _seth_ #1212 üzenetére

    7.2, 7.3 ugyan olyan Sz. Valszeg ugyan úgy mint az Nvidia, nem akarják tovább az AGP-s kártyákat támogatni vista alatt.

    Kb ugyan így használom én is az XP-t, csak VS2k5 helyett Delphi 7, és MPlab 7.6-t használok, de a VS is csak azért van fent, mert hátha szükség lesz újra rá.
    Már megszokásból se tudom a Vistát használni. Megint egy új rendszerszemlélet, sokminden máshol van, jó lenne már egy átlagembernek is használható konzol.

    Polip, pic felprogramozáshoz minimum kell a soros port, így más alternatíva tényleg nincs a Speedy-n kívül (Albacomp berkekben) subnoteszen, meg pláne nem találok olyat, max régebbi PII korabeli masinákban. Max még a Business V2, de az meg még jobban melegszik, mint ez. Így is csuklópántot használok huzamosabb használat közben.

    A glaretype kijelzőket meg nem értem miért erőltetik. Zavaróan csillog, kisebb a betekintési szöge, ami megint csak az erős napfény esetén rossz, mert az ember nem tudja úgy mozgatni, hogy lássa rendesen. Biztos olcsóbb az előállítása, vagy csak divatosabb, mert tapasztalataim alapján semmivel se szebbek a színei, max csak nincs meg a matt felület fénytörése, ami miatt még pixelesebbnek tűnik a kijelző.

    [Szerkesztve]

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Új hozzászólás Aktív témák