Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Touroll J1 - amikor az átlagos is elég

    ma A megszokott konstrukciót, vagyis pedálszenzort és hátsó agymotort kínál a Touroll, nincs benne semmi rendkívüli, de kedvező az árfekvése.

Új hozzászólás Aktív témák

  • barni1122

    tag

    válasz Tomika86 #59006 üzenetére

    Ha maximális elővigyázatosság a cél, akkor nem biztos, hogy kéne az eladóra hagyatkozni, hogy elküldi újból, mert rossz esetben ott már nincs vásárlói védelmed (nem indíthatsz annál dispute-ot), így csőbe húzhatnak kamu trackinggel vagy akármi, ezt neked kell mérlegelni, nem tudom milyen eladóról van szó.
    Ha paypallal fizettél, akkor állja a paypal 9300 Ft-ig a visszaküldés árát. Nem tudom milyen nehéz lehet a kamera, az alapján érdemes elgondolkodni a visszaküldésen, erről is volt már szó gyakran a topikban.
    A kínai újéves szünetre meg annyit, hogy náluk ünnep van, nem dolgoznak. Gondolom a dispute is most úgy ketyeg, annak a visszaszámlálóját figyeld.
    Ha könnyű a kamera és paypallal fizettél és nem sürgős az egész, akkor simán visszaküldeném. Ha sürgős, akkor vagy bízol az eladóban, hogy küldi újra, de úgy kérd az újraküldést, hogy alin keresztül küldje, hogy legyen vásárlói védelmed, nehogy átverjen. Utóbbit még nem csináltam, ha nem működőképes ötlet, akkor V/ mester majd kijavít. :B
    Vagy addig kardozol azzal, hogy gazdasági totálkár visszaküldeni stb., hogy egy kedvezőbb dispute ajánlatot kapsz.

Új hozzászólás Aktív témák