Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz <Adamsky> #61017 üzenetére

    Az Összefoglaló is tartalmazza és legalább százszor írtam.
    Azt is hogy milyen szállítási módok esetén nem kell fizetni a postának kezelési díjat.
    Az amit kaptál számot 158-al kezdődik és hosszú a végén az irányítószám, az nem postai kézbesítésű, hanem az Express One fogja költség nélkül kézbesíteni. Ezzel semmi tenni valód. Itt kell nyomon követni, de minden esetben inkább itt nézegesd a küldeményeidet, ne hagyatkozz a Postára.
    150 € alatti érték esetén nincs előre rendezés, ha posta a szállító, mert az un. automatikus postai vámkezelés, csökkentett adattartalmú vám-árunyilatkozattal való vámkezelés magánszemélyek részére dolog történik.
    Le van írva az Összefoglalóban hogy mikor célszerű használni az e-Vámot, de az is fizetős dolog, mert a Posta akkor is kér érte pénzt, nem is keveset.
    Mivel automatikus és egy program dolgozza fel, ezért a küldeményhez tartozó elektronikus adatokból dolgozik a program, nem látja és nem is tudja értelmezni a küldemény címkéjén lévő információkat.
    Ha az elektronikus adatok hiányosak, nincs benne az elektronikus elérhetőséged akkor nincs online fizetési lehetőség a program nem készít sms-t, e-mail-t sem.

    Szóval csak úgy szabadulsz meg a + díjaktól ha nem postai a szállítás vagy ha Posta, akkor EU-n belül nyomkövetési azonosítóval történik a kézbesítés.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák